Ziaristii
Ziaristii

Ziaristii

ziaristii.com este platforma jurnalismului liber. News for the people!

Statistici web: ziaristii.com

Ultimele Stiri de la Ziaristii.com

Iese la iveală lucrătura abjectă care a dus la hărțuirea vicepremierului Dan Barna, sâmbătă, pe terasa unui restaurant din centrul Bucureștiului. Vuvuzeaua rusofilă Oana Lovin a recunoscut că merge „la pont”. N-a spus numele restaurantului și nici cine i-a dat pontul. Am aflat noi totul și deșirăm ghemul rusofilo-conspiraționist din locația cu pricina! Restaurantul se […]

Articolul FOTO/VIDEO. Hărțuirea lui Dan Barna a fost regizată chiar de patronul restaurantului, care a vegheat totul de la masa vecină! Fost consilier județean PRM, membru fondator al PRU, apropiat acum de AUR apare prima dată în Ziariștii.

Mai rămâne să-i dea agentul „Manole” o funcție la BNR și avocățelului expus generos la televiziunea fugarului Ghiță. Ăla – avocatul, nu Ghiță – care a promis că-l dă în judecată pe Nicușor Dan pentru că i-a ros un șobolan cureaua de transmisie de la mașină. Taman lui i s-a întâmplat și tocmai în Sectorul […]

Articolul De ce șobolanul a ros tocmai acum cureaua de la mașina avocățelului omniprezent la Ghiță TV și nu pe vremea lui Firea, când era invazie de rozătoare în Capitală? apare prima dată în Ziariștii.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a fost ținta criticilor lansate de președinta Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, duminică, la sosirea în țară a lotului olimpic de cantotaj. Sportivii de la această disciplină au adus României 3 medalii (una de aur și două de argint) dintre cele 4 obținute de delegația României, până acum, la Jocurile […]

Articolul Elisabeta Lipă, acidă la revenirea canotorilor de la Olimpiadă: „Îi mulțumesc domnului ministru Drulă că nu ne-a răspuns nici la mesaj, nici la telefon” apare prima dată în Ziariștii.

Cinci copii din satul Cotu Grosului, comuna Filipești, județul Bacău, cu vârste între 14 și 18 ani, s-au înecat duminică în râul Siret. Imensa tragedie a are loc la trei zile după ce trei membri ai unei familii din satul Cătunele, județul Gorj (un copil de 9 ani, mama sa de 30 de ani și […]

Articolul Imensă tragedie într-un sat din Bacău: 5 copii între 14 și 18 ani, aflați la scăldat, s-au înecat în Siret apare prima dată în Ziariștii.

Satul Cătunele din comuna cu același nume, din județul Gorj (la nord de orașul Motru, la limita cu județul Mehedinți), a fost astăzi, duminică, scena unui eveniment îngrozitor: au fost înmormântați trei membri ai aceleiași familii – bunicul (81 de ani), fiica (30 de ani) și nepotul (9 ani). Toți trei s-au înecat joi după-amiază […]

Articolul Bunicul-erou din Gorj: la 81 de ani, și-a salvat de la înec un nepot de 6 ani, apoi a murit încercând să-l scoată la mal și pe cel de 9 ani apare prima dată în Ziariștii.

Ludovic Orban, președintele PNL, a făcut duminică acuzații grave la alegerile de la filiala Vrancea – câștigate de tabăra sa –, spunând că se va bate până la capăt deși de două luni „forțe nedemocratice“ intervin în lupta electorală din partid. Aluzia lui Orban la serviciile secrete este evidentă. El spune că unora „li se […]

Articolul Orban câștigă Vrancea în fața lui Cîțu. El acuză „forțe din exteriorul PNL care sucesc mâini la spate, arată pisica“ în alegerile din partid apare prima dată în Ziariștii.

Șase proxeneți din Constanța, Galați, Neamț și Bacău au fost reținuți joi, pentru 24 de ore, în urma a 7 descinderi ale polițiștilor băcăuani. Printre ei: un preot din Bacău, care slujea însă la o parohie dintr-un sat. Cei 6 proxeneți, dintre care 5 bărbați și o femeie, sunt suspectați că au organizat sau înlesnit […]

Articolul Preotul-proxenet din Bacău și-a transformat apartamentul în bordel. Clienții erau racolați prin anunțuri la mica publicitate apare prima dată în Ziariștii.

Este aglomerație în punctele de trecere a frontierei din sudul României, cu cozi de mașini care se întind pe mai mulți kilometri. Trecerea frontierei se face după o așteptare de zeci de minute sau chiar de ore. Întârzierile sunt generate de verificarea documentelor, mai ales pentru turiștii care vin din Grecia, țară care astăzi a […]

Articolul Coșmarul românilor care vin din Grecia. Cozi uriașe la graniță. Cele 3 categorii care pot evita carantina apare prima dată în Ziariștii.

Rusofilul Dan Puric a avut sâmbătă o nouă intervenţie telefonică delirantă la România TV. Actorul de pe „Lista lui Dughin” i-a chemat pe români la „mari proteste” și la o „rezistență hotărâtă” împotriva „acestul guvern criminal”. Puric nu putea rata ocazia de a urca și pe valul conspiraționist anti-vaccinare. În discursul său plăcut mentorilor moscoviți, […]

Articolul Delir putinist al lui Dan Puric: „Genocid! Guvern criminal! Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!” apare prima dată în Ziariștii.

Guvernul federal al Germaniei și-a propus să pună capăt testelor Covid gratuite, în încercarea de a încuraja campania de vaccinare. Motivul nu e lipsa de bani, ci faptul că, deși 51% din populație este complet imunizată, ritmul de imunizare încetinește, scrie Deutsche Welle. Măsura ar putea fi pusă în aplicare la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit […]

Articolul Germania va elimina testele Covid gratuite pentru a revigora campania de vaccinare apare prima dată în Ziariștii.

Ultimele Comentarii de la Ziaristii.com

În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/video-toti-ministrii-usr-plus-si-au-anuntat-demisia-din-guvernul-citu-dan-barna-se-intalneste-maine-cu-klaus-iohannis/#comment-165816">Ebean</a>. Nu te-ai culcat..., încăăă..., tataieee???! Du-te să faci "nănică"..., că-i târziu și iar ești obosit..., că te-am lăsat să te joci toată ziua cu jucărioara ta preferată, aia cuuu... "u.s.r.-u.r.s.s." (Sic!)..., hai..., fă pipilicăăă..., spuneții rugăciunea..., zdup-în-pătuț șiii... stingerea!!! Doamneee..., ceee... "trolls" mai au și iohacîțiștii ăștiaaa...: "CUM E TURCU', ȘIII... PISTOLU", ce maiii! (Cum e Cîțuuu..., e șiii... trolu'!!!)
L-a luat PASTORUL (neoprotestant) Sighiartău, pe Orban, CA LAAA... CASA-de-RUGĂCIUNI!!! Ne mirăm că nu-l șiii... EXCOMUNICĂ-și-AFURISEȘTE!!!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/document-tabara-citu-din-pnl-incearca-sa-blocheze-doua-saptamani-motiunea-de-cenzura-pentru-ajunge-la-vot-dupa-congresul-pnl/#comment-165808">Paul Pârvu</a>. Pardon, adăugăm: și la "legislativele" din 11 decembrie 2016, TOT cu U.S.R. am votat, bineînțeles!!!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/document-tabara-citu-din-pnl-incearca-sa-blocheze-doua-saptamani-motiunea-de-cenzura-pentru-ajunge-la-vot-dupa-congresul-pnl/#comment-165789">Viorel</a>. Să ne înțelegem: am votat la "prezidențialele" din 2014 cu candidatul P.N.L. (Iohannis), apoi în turul-doi al "prezidențialelor" din 2019 din nou cu Iohannis (că doar nu era să votăm cu Dăncilă!) și la "localele" din 2016 cu P.N.L., dar apoi am votat... NUMAI cu U.S.R. ("europarlamentarele" din 2019, turul-întîi de la "prezidențialele" din 2019, "localele" și "parlamentarele" din 2020)!!! Iar în 2024, spunem de pe-acum: vom vota... NUMAI CU U.S.R.-P.L.U.S.!!!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/nesimtire-la-volan-la-constanta-scarile-urbane-se-coboara-cu-masina/#comment-165723">Paul Pârvu</a>. MEREU am SUBLINIAT (MAI-MULT-DECÂT-)EVIDENTUL FAPT căăă... POLITICIENII ORICĂREI ȚĂRI (DA, CHIAR ȘI CEI AI ȚĂRILOR... NEDEMOCRATICE!!!) SUNT... OGLINDA CETĂȚENILOR ACELEI ȚĂRI: CU ASTFEL DEEE... GOLANI-și-MÂRLANI precum cetățeanul descris în articol (CAREEE..., ATENȚIE: NU-I VREO MARE-EXCEPȚIE, NICIDECUM!!!), ATUNCI DE CE SĂ TE MAI MIRI CĂ AVEM ATÂȚIAAA... Cîți, Ciolaci, Romani, Vâlceni ș.a.m.d., pe la Guvern și prin Parlament!!!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/document-tabara-citu-din-pnl-incearca-sa-blocheze-doua-saptamani-motiunea-de-cenzura-pentru-ajunge-la-vot-dupa-congresul-pnl/#comment-165684">Paul Pârvu</a>. Nu știu ce să spun, Câțu nu e singur, torpilează tot și nimeni nu spune nimic. Asta înseamnă gașca de golani. Nici Orban nu e ușa de biserică, are pe lângă el multe gunoaie, așa că îmi mențin părerea vis-a-vis de PNL. USR deranjează, ceea ce însemna că sunt cei mai curați, nu intra în combinații și atunci toți dau in ei. Din păcate poolinea nu vede dincolo de campaniile de presă.
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/video-toti-ministrii-usr-plus-si-au-anuntat-demisia-din-guvernul-citu-dan-barna-se-intalneste-maine-cu-klaus-iohannis/#comment-165747">Ebean</a>. Ebeat nu te mai screme 😂 Umor bolșevic, ce-am mai râs ... 😂
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/video-toti-ministrii-usr-plus-si-au-anuntat-demisia-din-guvernul-citu-dan-barna-se-intalneste-maine-cu-klaus-iohannis/#comment-165747">Ebean</a>. Ce-ai băut..., ce-ai fumat..., cine-iii... Vasilica???!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/video-toti-ministrii-usr-plus-si-au-anuntat-demisia-din-guvernul-citu-dan-barna-se-intalneste-maine-cu-klaus-iohannis/#comment-165744">Ebean</a>. Erai mai coerent când o tooooot trăgeai cu DESCOPERIREA-ta-"GENIALĂ": u.s.r.-u.r.s.s.... Ba-i Macron..., ba-i... Manole! Ce ți-au pus ai tăi în lăpticu'-pentru-nani-nani sau în compotu'-de-seară???!
În răspuns la <a href="https://ziaristii.com/rectificarea-bugetara-dezbatuta-marti-guvern-fara-ministrii-usr-plus-prevede-de-4-ori-mai-multi-bani-pe-care-premierul-ii-poate-da-primarilor/#comment-165663">Ciuma Portocalie</a>. Dupa alegeri,fostele slugi ale lui basescu s-au gandit sa invite pmpul in randurile lor,dar cum base nu-l suporta pe Orban,se chinuie acum cu acord de la Cotroceni,sa-i faca vant din politica!Cu forta,caci majoritatea membrilor pnl nu se supun usor!!

Video Ziaristii.com