Zi de Zi
Zi de Zi

Zi de Zi

Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. Zi-de-zi.ro ştiri interne si externe în timp real, ştiri politice, stiri mures, stiri targu mures, ştiri economice, mondene, sociale si din sport

Statistici web: zi-de-zi.ro

Ultimele stiri Zi de Zi

Ministerul Culturii a dat publicității în cursul zilei de azi, 6 septembrie lista persoanelelor distinse cu titlul de ”Tezaur Uman Viu”. Printre acestea se numără și Maria Bucin Crișan, meșter popular din satul Sânmihaiul de Pădure, comuna Beica de Jos. Primii care au felicitat-o pe Maria Bucin au fost reprezentanții Muzeului Etnografic ”Anton Badea” din …

Post-ul Maria Bucin Crișan, în galeria selectă a personalităților distinse cu titlul de “Tezaur uman viu” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Cristian China-Birta sau „Chinezu”, după cum este cunoscut în mediul online, a scris prima carte din România dedicată influencer marketing-ului. Și nu a scris-o așa din burtă, cum mai fac unii și alții așa-ziși „experți” de pe la noi sau din afară. Cartea este rezultatul experienței practice pe care a acumulat-o în cei 15 ani …

Post-ul Prima carte din România dedicată influencer marketing-ului va fi lansată în Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Smartphone-urile noastre reprezintă o parte imensă a vieții noastre. Ne ajută să rămânem conectați la prieteni, familie și restul lumii. Deci, atunci când se sparg, poate fi frustrant și costisitor. În 2021, este de așteptat ca prețul mediu al unui smartphone să crească  la 633 de dolari, potrivit Statista, o firmă de date pentru piață …

Post-ul Merită să alegi o asigurare pentru telefonul mobil? apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Lucrez în radio din ‘95 când împreună cu Boroș Olimp, Cristian Teodorescu am fot cooptați la Radio Uniplus. Evident, după ce am prins gustul ,,microfonului” și sentimentul andrenalinei de a intra live. Profesional mi-am împlinit cariera din 2000 când s-a deschis Radio GaGa unde m-am axat pe trezirea populației maghiare printr-un matinal oarecum autohton. Fiind …

Post-ul Gala Presei Mureșene 2021. A meritat să lucrez în radio pentru a ajuta oameni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

În perioada 3-18 septembrie, Muzeul Județean Mureș anunță desfășurarea programului “În lumea basmelor și legendelor” la Târgu Mureș. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Muzeului Județean Mureș, proiectul “În lumea basmelor și legendelor” este organizat de Asociația Fifi Land din Sibiu și înseamnă ateliere creative și producții artistice, destinate copiilor de peste 4 …

Post-ul Invitație ”în lumea basmelor și legendelor” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a prezentat duminică, 5 septembrie, în ședința Comitetului Director Județean al PNL Mureș, Moțiunea ”PNL – Forța Dreptei” cu care candidează la alegerile interne din data de 25 septembrie, pentru funcția de președinte al partidului. ”Partidul are nevoie de lideri” Întâlnirea liberalilor a avut loc fără presă, în …

Post-ul Moțiunea ”PNL – Forța Dreptei”, propusă liberalilor mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

În concluziile formulate de Camera de Conturi Mureș este prevăzut că Primăria orașului Luduș trebuie să asigure în perioada următoare următoare „Organizarea optimă a activităților în instituție, evaluarea și elaborarea documentelor necesare funcționării și implementării sistemului de control managerial”. 36.000 de lei din bugetul local În spiritul acestei solicitări, Anca Năsăudean, șeful Serviciului „Investiții. Achiziții.Domeniu …

Post-ul Bani pentru servicii de consultanță, la Luduș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Oamenii aceia buni, care se implică mereu, îmi țin speranța vie. Am început împreună, pentru Laura Cîmpian. Ea a fost prima pentru care mi-am pus sufletul pe tavă, exact așa cum merită fiecare om bolnav, sărac sau, mai bine zis, nedreptățit de statul român. Mult timp am sperat că lucrurile o vor lua pe făgașul …

Post-ul Gala Presei Mureșene 2021. Campaniile umanitare, cele care îmi țin treaz sufletul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara au fost solicitați să intervină sâmbătă, 4 septembrie, în jurul orei 12.20, pentru a salva o pisică aflată într-un puț, în localitatea Albești. ”La sosirea salvatorilor, o pisică era căzută într-un puț secat cu o adâncime de aproximativ 12 metri, aceasta fiind extrasă fără probleme, folosind accesoriile …

Post-ul Pisică salvată dintr-un puț adânc de 12 metri apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Ultimele comentarii Zi de Zi

Foarte frumos.Ce facem cu orașul?Pare mort,fără supărare!
Nu s-a auzit vocea Milvus atunci cand copacii de pe malul Muresului au fost exterminati,cand orasul s-a umplut cu ciori,copacii au fost mutilati, cand au disparut veveritele si micile pasari care au curatat orasul de insecte ,cand in str.22 Decembrie trec zilnic timp de 20 de ani masini umplute cu copaci taiati s.a.m.
Având în vedere că a găsit orașul în moarte clinică domnul candidat Ciprian Dobre să își schimbe numele. Să își spună Ciprian SMURD Dobre și să ne salveze și pe noi și organizația județeană PNL. Palavragii din toate părțile și peste tot.
CIPRIAN DOBRE = AEROPRT INCHIS 2 ANI, CENTURĂ INAUGURATĂ CU TAM TAM DUPĂ CARE S-A ALES PRAFUL, MILOANE DE EURO ARUNCATE PE UN PROIECT MOTOR RING...CARE A FOST FINALIZAT CU ALTE MILIOANE DE EURO....UN INCOMPETENT CARE ACUM PRETINDE CĂ ESTE IMACULAT.
Felicitari domnului director Florin Craciun.De oameni ca dansul e mereu nevoie.Sanatate maxima.
Cătălin Drulă este cel mai bun ministru din actualul Guvern!
Ati făcut curat cind au fost Cei care stau pe scaune aurite? Acum nu mai trebuie făcut curat și întreținut? Nici măcar panglicii cu tricolorul românesc nu l-ați lăsat pe cruci. Sa va fie rușine.
Infiintarea chioscurilor in padure este o mare prostie.Padurea va fi plina de gunoaie si peturi intrun timp record, ca de altfel intregul oras din cauza noii generatii care maninca si bea in timpul mersului iar dupa infulecare arunca cutiile,hartiile de ambalaj peturile si sticlele jos pe asfalt sau pe iarba.Oamenii mai intai trebuie civilizati ,apoi educati si culturati.
Apreciez pozitiv acțiunea de a lua interviuri elevilor cu medie de 10 (o merită). Vă lansez o provocare! Căutați elevii care acum 10 ani au terminat cu această medie, să vedem care sunt rezultatele după această reușită.

Video Zi de Zi