Tion
Tion

Tion

Stiri Timis – tion.ro – Timișoara, Banat, stiri online Timis, stiri pe surse Timisoara, stirile orei Timis.

Statistici web: tion.ro

Un tânăr, care s-a angajat într-o depășire pe DN 6, în zona localității Becicherecu Mic, a intrat cu mașina într-un copac. În urma impactului a murit un bărbat de 51 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, iar o femeie de 46 de ani și un copil de 13 ani au fost răniți.
Dan Barna, copreședintele alianței USRPLUS, a anuțat luni seară că miniştrii acestei formaţiuni se vor retrage din Cabinetul Florin Cîţu şi îşi vor depune demisiile marţi dimineaţă.
Cunoscutul actor francez Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 de ani. De-a lungul carierei sale a jucat în aproape 80 de filme, iar în 2011 a primit un Palme d'Or la Festivalul de la Cannes pentru întreaga sa activitate.
Aquatim spală și dezinfectează turnul de apă și rețeaua de distribuție din cartierul Aeroport, miercuri. Presiunea apei va fi scăzută.
Cinci oferte au fost depuse pentru realizarea Studiul de Fezabilitate (SF) a șoselei de mare viteză ce va lega Lugojul de Craiova. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) urmează să aleagă câștigătorul licitației.
Muzeul Național al Banatului aduce în fața publicului „Cruciada înfrântă la Timișoara”, un spectacol care reînvie evenimentul care a zguduit nu numai Timișoara și Banatul, ci întreaga Europă, în 1514. Ridicarea sub arme a cruciadei transformată în răscoală și destinul conducătorului, Gheorghe Doja, un erou intrat în legendă.
Reprezentanții Primăriei Timișoara (PMT) lansează Banatica, un eveniment care cuprinde atât Ruga Timișoara, cât și Ziua Minorităților. Mottoul evenimentului, conform reprezentanților PMT: „Folclorul este oxigen pentru un popor astmatic.” (Subcarpați). Vă prezentăm programul evenimentului.
Au fost anunțați câștigătorii Central European Film Festival Timișoara 2021.
După ce Primăria Timișoara a inițiat, în luna august 2021, un proces de co-creare a Strategiei Smart City și Transformare Digitală Timișoara 2021-2027, reprezentanții administrației locale au lansat un chestionar adresat tuturor celor interesați de transformarea orașului într-unul inteligent. Sunteți invitați să îl completați online.
Lima, Nazca, Arequipa, Titicaca, Cusco, Machupicchu, Huaraz sunt câteva dintre locurile fotografiate de Cristian Tzecu, Bianca Ștefanovici, Elena Biianu, Loredana Gancea, Ioana Pintea, Carmen Săndescu, Adrian Dudui și Laurențiu Cioboată. Sunt locuri unde au descoperit atât grandiosul peisaj, cât și delicatul spirit peruan. Le puteți admira la Faber.