Sibiu 100%
Sibiu 100%

Sibiu 100%

Sibiu 100% – Ziar independent, tipărit în 35.000 de exemplare și online

Statistici web: Sibiu 100%

Ultimele stiri Sibiu 100%

Ultimele comentarii Sibiu 100%

Felicitări pentru acest proiect menit sa încurajeze și sa recompenseze performanța in educație. Așteptam din partea Primăriei aceeași atitudine și in ceea ce-i privește pe tinerii baschetbaliști de la Clubul Alpha Basketball Sibiu, care au obținut și anul acesta, la categoria lor de vârsta ( U14) medalia de aur.
[…] „După ce se schimbă regimul şi teatrele se reorganizează iar împreună cu Wolfgang Ernst, Gelu Potzoli şi Monica Dandlinger reînfiinţează secţia germană. ,,Atunci mi s-a părut că am o datorie morală. Între 1992-1996 am fost trei oameni la secţia germană, şi era foarte greu pentru că nu aveam sprijin din partea direcţiunii, când Bica era la conducere. Este un mare merit că secţia germană a reuşit să supravieţuiască, iar Teatrul Radu Stanca a reuşit astfel să devină teatru naţional.”, spune Renate Nica.” Sursa: https://sibiu100.ro/cultura/2778-actri/ […]
[…] “După ce se schimbă regimul şi teatrele se reorganizează iar împreună cu Wolfgang Ernst, Gelu Potzoli şi Monica Dandlinger reînfiinţează secţia germană. ,,Atunci mi s-a părut că am o datorie morală. Între 1992-1996 am fost trei oameni la secţia germană, şi era foarte greu pentru că nu aveam sprijin din partea direcţiunii, când Bica era la conducere. Este un mare merit că secţia germană a reuşit să supravieţuiască, iar Teatrul Radu Stanca a reuşit astfel să devină teatru naţional.”, spune Renate Nica.” Sursa: https://sibiu100.ro/cultura/2778-actri/ […]
Doamne fereste sa nu aflam peste citeva luni mult mi multe cazuri neplacute sau chiar decese datorita acestor vaccinuri.
Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.
Locuiesc în Cisnădie. Dintre toate propunerile prezentate aici, cea mai ineficientă este cea a poliției. Pentru că din câte înțeleg, plec spre Sibiu dimineața apoi trebuie să aștept până seara, să se schimbe sensul drumului să mă pot întoarce acasă. Transportul în comul nu va rezolva nimic. Deja peste 75% dintre familii au cel puțin un autoturism și nu cred că cineva obișnuit să se deplaseze cu autoturismul proprietate va renunța la asta în favoarea transportului în comun, mai ales după experiența nefericită cu Covidul. Lumea sigur va rămâne cel puțin cu evitarea aglomerației. Cea mai bună soluție ar fi o semaforizare inteligentă, în funcție de numărul de vehicule care așteaptă să treacă. Nu o fi prea ieftină, dar ar rezolva multe din strangulările traficului din Sibiu și ar costa clar mai puțin decât oricare din soluțiile propuse.
Vrem să renunțăm la ServExpres și nu știm cum. Menționăm că avem încheiate 2 contracte pt gaz-in 2 locații . Cum putem proceda?
Eu nu pot sa cred ca se discuta asa ceva. De ce nu faceti blocuri in livada dintre cibin si Obor? De ce nu faceti un drum din Gusterita in zona Obor asfaltata sa nu mai trebuiasca lumea sa foloseasca 2 viaducturi sa ajunga din zona Lazaret in zona Veterani..... Sunteti PRAF>>>>
Mulțumesc d-lui Col. Dr. Moga Doru-Florian pentru profesionalismul de care a dat dovadă pentru vindecarea mea. Vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE.
Informatii despre experienta mea cu cancerul tiroidian, cu detalii practice, gasiti aici: https://eusicancerulmeu.blogspot.com/
Un tata fara Dumnezeu, a nascut fiul in pacat, a esuat in a l educa in credinta crestina pe care cel mai probabil nici el nu o poseda. La asta duce ateismul!
Indiferent de vinovatie persoanele accidentate si rudele celor decedati in acest accident rutier, sot, sotie, copii, parinti, frati si surori, bunici, strabunici, nepoti si stranepoti etc. au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278
Miruna Gritu ,tot respectul ptr dumneata. Dumnezeu sa te aiba in paza . Facerea de bine in tara asta, este FT de mama ,nu se merita. La cit cretinism ,imbecilitate este nu se merita sa faci bine , punct...
În alta tara i-ar fi felicitat asociația pentru implicarea prompta în salvarea ursuletilor. La noi, te rogi de cei care ar trebui sa fie prezenti imediat la o astfel de actiune, apoi incerci să te descurci cum poți și la sfarsit, pentru ca esti vinovat de încalcarea unor legi făcute pentru branconieri, nu pentru salvatori, amendezi! În locul justiției aș intreba în cat timp s-au mobilizat cei de la Garda de Mediu să raspundă la apelurile telefonice? De ce nu au timpi de raspuns impuși? Sunt platiti tot din banii contribuabililor, pe cand asociațiile trebuie sa-si gaseasca singuri fonduri de existență. E, să vedem acum raspunsul justiției!
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/femeia-care-a-salvat-cei-doi-pui-de-urs-din-biertan-a-fost-amendata-cu-10-000-de-lei-de-garda-de-mediu/#comment-929">alex</a>. Iar tu pari mai prost decat prevede legea
Si legea salvari este aceasi cu legea vanatorii Necunoasterea legi salvari atrage de la sine sanctionarea de excludere totala dintre angajati bugetari inculti si smecheri ai tari sau al sectroarelor de activitate A salva nu inseamna a vana pt cunascatori de Limba Romana
Sa vine (z)garda de mediu să amendează pă proprietarul lu mașină si pe pomreri că a dădut cu spume chimicale pă asfalt. Dacă vine ursuletii de la Zărnesti si linge chimicalele si să face mari dă tot?
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/femeia-care-a-salvat-cei-doi-pui-de-urs-din-biertan-a-fost-amendata-cu-10-000-de-lei-de-garda-de-mediu/#comment-929">alex</a>. Da, insa de asta trebuie analizat si contextul si nuantele de gri ale contextului - nu poti sa aplici o lege de fiecare data caci "legea e lege" - daca in lege nu sunt specificate cazuri de exceptie nu inseamna ca trebuie sa fii dobitoc si sa aplici legea orbeste.
Halal garda de mediu. Garda de mediu nu vede milioanele de tone de gunoaie aruncate sau depozitate pe toate drumurile si nu face nimica dar se sesizeaza pentu o fapta nuna si amendeaza. Cinste celor care au salvat puiutii de urs.
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/femeia-care-a-salvat-cei-doi-pui-de-urs-din-biertan-a-fost-amendata-cu-10-000-de-lei-de-garda-de-mediu/#comment-929">alex</a>. Braconaj din partea cui, a celor care au găsit puii, sau a celor care i-au preluat și salvat? Băbăiatule, tu mai ai vreo țiglă rămasă pe casă?
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/femeia-care-a-salvat-cei-doi-pui-de-urs-din-biertan-a-fost-amendata-cu-10-000-de-lei-de-garda-de-mediu/#comment-929">alex</a>. Nu e chiar așa. Cam lipsește latura subiectivă a infracțiunii în acest caz. Probabil amenda va fi anulată în instanță.
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/femeia-care-a-salvat-cei-doi-pui-de-urs-din-biertan-a-fost-amendata-cu-10-000-de-lei-de-garda-de-mediu/#comment-927">florin</a>. Trebuie sa va dau dreptate, inspectorii de la garda de mediu au gresit! Conform legii vanatorii, fapta se incadreaza la braconaj si se pedepseste cu inchisoare. Legea vanatorii o gasiti aici: http://www.ajvpssj.ro/wp-content/uploads/2020/02/LEGEA-nr.-407-din-2006-actualizata-ian-2020-vanatoare.pdf Necunoasterea legii nu va scuteste de efectele incalcarii acesteia.
Ok. Dar pana acum inspectorii de la garda de mediu, cei care au dat amenda, au fost dati afara pentru crasa incompetenta (ce frumos am ocolit cuvantul "prostie") ? Si ne mai miram de definitia bugetarului (birocrats, trained to miss the point) ?
Felicitari tuturor judo-kanilor.....Succes si in alte competitii!
Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine usor si rapid fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.
Sunt din Brasov. Lucrez in sistemul educational de peste 20 de ani. M-ar interesa, daca se poate sa particip la aceasta conferinta. Unde pot obtine mai multe informatii?
Felicitări Antrenorilor Bihoreanul Emil și Gigi Iliescu,care au fost alături de cele 3 învingătoare Luiza,Andreea și Alina, în toate antrenamentele de pregătire... Fructificarea muncii lor este rezultatul final..Aur,Argint și Bronz. Felicitări!!!
Care Biserica? "Suferintele si moartea Bisericii?"Care suferinte/moarte?
Eeeee.... Pe Huja nu il intereseaza... La cati locuitori sunt in Cartierul Arhitectilor, ar putea sa-si puna primarul lor daca ar merge toti la vot.
S-au "lipit" iar femeile de serviciu.Pe langa corn si lapte au de carat acasa si mere.
În sfârșit un film bun,istoric! Chiar aveam nevoie...ca nație!Caci acum,Mai mult ca niciodată avem sufletele bolnave...
Felicitari pentru scoaterea la suprafata a unui alt subiect fierbinte. Din pacate, alternative precum scoala Finlandeza sint prohibitive pentru majoritatea parintilor din cauza tarifelor. Asteptam cu interes sa rasara si alte alternative.
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/shopping-city-sibiu-se-reinventeaza-si-devine-cea-mai-mare-destinatie-comerciala-din-regiune/#comment-901">eu100%</a>. u esti un mare prost! si daca iti loveste masina in fata blocului sunt curios ce faci mizerie?!te-ai trezit si u sa dai comment ca ce sa si faci pensie somera de 2 lei.
Sunt curios unde se mai amenajeaza diferenta locurilor de parcare fata de cele existente care sunt destul de adunate iar in anumite zile sunt full, nu mai vorbim de siguranta ca iti gasesti masina intacta
În răspuns la <a href="https://sibiu100.ro/scoala-de-soferi-abc-abilitate-bun-simt-conducere-defensiva/#comment-822">Nicu</a>. Ce pot sa spun după ceea ce am citit mai sus este un singur lucru Am început scoala de șoferi la prima dar când am văzut modul de predare de la sala de legislație mi-am dat seama ca nu pot sa invat in modul corect deoarece acolo se fac doar chestionare M-am transferat la cei de la combi , aceștia fiind mai aproape de mine , am învățat legislația acasă deoarece nici acolo nu se face absolut nimic Am ieșit din sala și am început orele de conducere , sau mai bine spus orele in care instructorul își făcea piața sau rezolva diverse probleme in timpul ședințelor de conducere Am fost înștiințat de către acesta ca trebuie sa rezolve și alte probleme deoarece are mai tot timpul ore și nu poate rezolva in alt mod Am înștiințat conducerea de la combi de acest fapt dar răspunsul lor a fost Pai trebuie sa înțelegeți și instructorul ca are probleme personale Totodata mi-a fost sugerat faptul ca dacă plătesc o taxa suplimentară o sa iau cu siguranța carnetul , moment in care am decis sa ma transfer la ABC Ce pot spune este ca am mai făcut 8 ședințe suplimentare deoarece la momentul transferului aveam rămase doar 2 ședințe de conducere ,restul am fost pe post de șofer pentru instructorul piețar E pentru prima data când pot spune ca într-adevăr cei de la ABC își merita numele Aici am învățat ABC-ul condusului de la profesioniști Am dat examenul , și am luat de prima data Am trimis-o și pe sora mea la ABC si pot spune ca e foarte incantata , mai ales ca acum a început legislația și îmi povestește cât de bine preda profesorul Moldovan orele ,ca i se explica legislația la ore , ca orele sunt interactive , nu am mai văzut-o atât de entuziasmata de scoala niciodată, iar sa o văd ca de-abia așteaptă sa plece la scoala este un șoc pentru mine dar se pare ca am trimis-o la cea mai potrivită scoala de șoferi Ce pot sa spun este faptul ca cei de la ABC sunt într-adevăr cei mai buni de pe piața și profesioniști in toate punctele de vedere Bravo ABC sunteți cei mai buni și va recomand tuturor celor care vor sa facă scoala de șoferi PS : despre mirosul celor de la combi de ceapa , este adevărat iar condusul im maieu este la ordinea zilei vara , transpirație fiind nelipsita ???????? Cred ca ar trebuii sa se numească golf 7 transpiclima????????????

Video Sibiu 100%