Romania Tv
Romania Tv

Romania Tv

RomaniaTv.net, mereu în mijlocul evenimentelor. Vă oferă în timp real cele mai noi și relevante informații politice, sociale, economice, externe, dar și materiale și imagini în exclusivitate.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș și membru al PLUS, Liviu Iolu, comentează declarațiile premierului Florin Cîțu, care cere membrilor coaliției să se așeze la masa dialogului.

Articolul Liviu Iolu: „Cîţu va rămâne doar băiatul ăla care a făcut pușcărie în SUA. Ghinion!” apare prima dată în Romania TV.

Emma Răducanu va juca în sferturi împotriva Belindei Bencic, care a trecut în optimi de Iga Swiatek.

Articolul US OPEN 2021: Emma Răducanu, o nouă victorie spectaculoasă apare prima dată în Romania TV.

Prefectul Mihai Cătălin Văsîi a spus că trendul crescător la nivel naţional nu poate ocoli judeţul Braşov.

Articolul Restricţii Covid. Masca ar putea redeveni obligatorie în spaţiile deschise aglomerate apare prima dată în Romania TV.

Spray-ul nazal anti-Covid care ar putea înlocui vaccinul. Cercetătorii spanioli testează un spray nazal care poate asigura imunitate pentru SARS-CoV-2, în speranţa de a ieşi cât mai repede din pandemie.

Articolul Spray-ul nazal anti-Covid care ar putea înlocui vaccinul. Specialiștii spun că serul va oferi suficientă protecție apare prima dată în Romania TV.

OUG pentru aprobarea Programului de investiţii "Anghel Saligny" - de la care s-a declanşat criza guvernamentală - a fost publicată, luni seară, în Monitorul Oficial.

Articolul Programul de investiţii „Anghel Saligny” a fost publicat în Monitorul Oficial apare prima dată în Romania TV.

Ordinul semnat de miniştrii Sănătăţii şi Educaţiei care prevede regulile pentru derularea anului şcolar a fost publicat, luni seară, în Monitorul Oficial.

Articolul Ordinul care prevede regulile pentru derularea anului şcolar, publicat în Monitorul Oficial apare prima dată în Romania TV.

USR PLUS nu este singura problemă a PNL, luptele interne sunt la fel de dure şi se duc cu toate armele şi muniţiile.

Articolul Ludovic Orban, atac la Rareş Bogdan: „Liberali de pripas, care cred că e suficient să ai claxon” apare prima dată în Romania TV.

Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur. Fostul fotbalist are doi copii care îl fac extrem de mândru. Fiul său, Ianis, a cunoscut deja gloria în fotbal, iar fiica lui, Kira, are succes şi în domeniul artistic.

Articolul Kira Hagi îşi expune lucrările în Galeria Entree Des Artistes, pe Coasta de Azur: „m mai bifat un vis împlinit” apare prima dată în Romania TV.

Portofoliile părăsite de miniştrii USR PLUS vor fi preluate de interimari până ce premierul Florin Cîţu va merge cu o nouă listă în Parlament.

Articolul Cum arată noul Guvern Cîţu. Cine preia ministerele părăsite de USR PLUS apare prima dată în Romania TV.

România TV a fost înființat de către Sebastian Ghiță, când postul de televiziune Realitatea TV, sub noua conducere a lui Elan Schwartzenberg, și-a mutat studiourile pe Șoseaua București-Ploiești, în clădirea Willbrook Platinum.

O parte din personalul postului de televiziune Realitatea TV a hotărât să rămână în studiourile de la Casa Presei Libere, alături de fostul patron, Sebastian Ghiță, pentru a întemeia un nou post de televiziune, pe care l-au denumit RTV. Schimbarea numelui, din RTV în România TV, a avut loc în ziua de 1 decembrie 2011.

Postul de televiziune România TV poate fi recepționat prin sistemele Telekom TV, Digi TV, Orange TV, Focus Sat și UPC România, sau FTA pe satelitul Amos 7, 4°W, 12354 MHz/SR 3333/H.

România TV este un canal de televiziune privat de știri din România, de orientare conservatoare și naționalistă, lansat pe 23 octombrie 2011 de către Sebastian Ghiță.