Promoveaza-ti afacerea si beneficiezi de 20% discount la abonamentul anual !
rezultate extrageri loteria romana
rezultate extrageri loteria romana

Rezultate extrageri – Loteria Romana

Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Numerele extrase și premiile puse în joc.

Au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, Loteria Română a acordat o multime de câștiguri.
Rezultate Pronosport: vezi rezultatele aici
Rezultate Prono S: vezi rezultatele aici
De asemenea, puteti juca gratuit pe simulatorul LOTO 6/49 unde puteti genera numerele castigatoare la tragerea de joi si de duminica a Loteriei Romane – detalii aici
Cum se joaca la 6 din 49 ? Afla aici:

Indexurile de participare, adică costurile corespunzătoare, numărului de numere jucate folosind tipurile de variante care se pot juca la LOTO 6/49, se calculează după cum urmează mai jos.

Pentru VARIANTE COMBINATE, costul se calculează prin înmulțirea numărului de variante simple componente, cu prețul stabilit pentru varianta simplă (de 6 numere). Numărul de variante simple componente pentru toate variantele combinate se citește din tabelul 9.

Pentru SCHEME REDUSE PREDEFINITE, costul se află prin înmulțirea numărului de variante simple componente, cu prețul stabilit pentru varianta simplă. Numărul de variante simple componente pentru schemele reduse LOTO 6/49 se citește din tabelul 1.

Pentru VARIANTE COMBINATE COMPUSE – fără scheme reduse predefinite – costul se află prin înmulțirea a 2 (3) valori citite din tabelul 10, cu prețul unei variante simple (de 6 numere). Cele 2 (3) valori reprezintă numărul de variante simple (de 1, 2, 3, 4 sau 5 numere) componente ale fiecărei variante combinate ce compun varianta combinată compusă.

Mai clar, pentru a afla costul de plătit pentru o variantă combinată compusă – fără scheme reduse – participantul trebuie să înmulțească:

– pentru combinate compuse de tip A x B sau B x C: două valori, ce reprezintă fiecare, numărul de variante simple (de 1, 2, 3, 4 sau 5 numere) ale variantelor combinate ce se compun, citite din coloanele 1, 2, 3, 4 sau 5, cu prețul unei variante simple (de 6 numere);

– pentru combinate compuse de tip A x B x C: trei valori, ce reprezintă fiecare, numărul de variante simple (de 1, 2, 3, 4 sau 5 numere) ale variantelor combinate ce se compun, citite din coloanele 1, 2, 3, 4 sau 5, cu prețul unei variante simple (de 6 numere).

Pentru VARIANTE COMBINATE COMPUSE cu scheme reduse predefinite – costul se află prin înmulțirea a 2 (3) valori citite din tabelul 7, cu prețul unei variante simple (de 6 numere). Cele 2 (3) valori vor fi cele care reprezintă numărul de variante simple (de 2, 3 sau 4 numere) componente ale fiecărei scheme ce compun varianta combinată compusă.

Pentru COMBINATIILE CAP DE POD, costul se calculează prin înmulțirea numărului de variante simple (de 6 numere) componente, cu prețul stabilit pentru varianta simplă. Numărul de variante simple componente pentru toate combinațiile CAP DE POD se citește din tabelul 11.

LOTO 6/49 este un joc de tip LOTO, în care numerele dintre care participanții își aleg pe cele pe care le joacă sunt cuprinse între 1 și 49, o variantă simplă având 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleași ca la celelalte jocuri de tip LOTO, particularizând la 6 numere din 49.

Tragerea la sorți a numerelor câștigătoare se face prin extragerea din urnă a 6 numere, participanților oferindu-li-se 4 categorii de câștiguri, după cum urmează:
Categoria I: toate cele 6 numere extrase;
Categoria a II-a:   5 numere din cele 6 extrase;
Categoria a III-a: 4 numere din cele 6 extrase;
Categoria a IV-a: 3 numere din cele 6 extrase.

O particularitate a sistemului LOTO 6/49 o constituie faptul că pe același bilet se poate juca și un alt joc, denumit NOROC.

Acesta constă în faptul că, odată cu acceptarea biletului de către terminalul pe care se joacă, se produce (generează) automat un număr întâmplător de 7 cifre care va participa la o tragere separată în urma căreia se vor atribui mai multe categorii de premii.

Pe un  bilet se pot însă juca nu numai variante de un singur tip, ci orice combinație posibilă între tipurile de variante.

Tinând cont de faptul că variantele combinate compuse ocupă 2 sau 3 zone, posibilitățile de joc pe biletul LOTO 6/49 pot fi rezumate astfel:

a)  1 – 3 variante simple;

b) 1 – 3 variante combinate;

c) 1 – 3 scheme reduse predefinite;

d) 1 variantă combinată compusă de tip A x B sau B x C;

e) 1 combinație CAP DE POD de 5 numere;

f) orice combinație a pct. a) – e), în număr de 1 – 3;

g) 1 variantă combinată compusă de tip A x B x C;

h) 1 combinație CAP DE POD de 6 sau mai multe numere.

Varianta simplă – formația etalon a jocului LOTO 49 – este formată din 6 numere diferite din cele 49 care se pot juca. Din punct de vedere pozițional, o variantă simplă corespunde unei zone dintre cele trei ale biletului, respectiv A, B, C.

Pentru a juca variante simple pe biletul LOTO 6/49 este suficientă marcarea numerelor alese (câte 6 pentru fiecare variantă) în cele trei zone ale câmpului 1, câmpul 2 rămânând nemarcat.

Pe un bilet LOTO 6/49 se pot juca una, două sau trei variante simple, în oricare din cele trei zone A, B, C.

Tipurile posibile de variante LOTO 6/49 care se pot juca pe biletul prezentat mai înainte sunt următoarele:

  • variante simple;
  • variante combinate;
  • scheme reduse;
  • variante combinate compuse;
  • combinații CAP DE POD

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 35344

Niciun vot până acum, evaluează pagina !