Reddit Romania
Reddit Romania

Reddit Romania

Reddit este un forum de discutii si de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri, unde membrii înregistrați ai comunității pot plasa conținut, cum ar fi postări textuale sau legături directe. Utilizatorii înregistrați pot vota postările.

Statistici web: reddit.com

E atat de evident in buzunarul cuiva ca devine gretos! Iti poti da seama cine il plateste dupa numarul de intreruperi idioate pe secunda la adresa intervievatului. Si dupa expesia tampa de "evil genius" cand crede el ca l-a incuiat pe interlocutor.

submitted by /u/AlienArchimedes
[link] [comments]

Ii mai da cazzo inca un minister? sau poate mai multe, ca pare om capabil.

submitted by /u/snakisnake
[link] [comments]

Ce cauta ma rujatul de Rares Bogdan sa tina sedinta de partid in vilele de protocol ale statului la fel cum faceau vatafii de la PSD?

submitted by /u/seniorjax
[link] [comments]

Ma enervează maxim cât de corupți sunt toți jurnaliști.

submitted by /u/Imintroublemen
[link] [comments]

Bun venit la R/R Cultural.

În cadrul acestui thread vom discuta despre filme, seriale, cărți, muzică, piese de teatru, evenimente, concerte șamd.

Postați aici noutăți, experiențe recente, albume ascultate, filme vizionate, cărți citite, șamd. Anything goes, din țară sau afară. Distracție plăcută!

Acest thread va fi creat o dată la două săptămâni, în fiecare luni. Postări anterioare.

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Acest thread, creat pentru a nu aglomera subredditul cu discuții minore, este destinat întrebărilor și discuțiilor scurte, mai puțin serioase, off-topic sau de interes restrâns.
Nu uitați că o mare parte din întrebări și discuții s-ar potrivi mai bine în alte subreddituri specializate.

Acest thread va fi recreat de două ori pe săptămână (luni și vineri dimineața). Thread-urile noi off-topic sau de interes restrâns vor fi șterse iar autorul va fi îndrumat aici. Pentru alte informații, citiți FAQ sau contactați moderatorii.

Dacă vreți să discutați live cu alți rodditori, nu ezitați să intrați pe Discord sau IRC.


Posturile anterioare

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Ce este Reddit?

Teoretic, Reddit este un loc în care știrile de pe Internet sunt împărtășite, dar – cel mai important – acesta este locul în care se nasc stiti. Mai precis, Reddit este rețeaua socială a persoanelor care doresc să dezbată subiecte importante, înainte ca acestea să apara si pe alte site-uri.

Practic, membrii inregistrati posteaza continut pe site, cum ar fi link-uri, text, imagini, video. Acest continut este apoi votat de catre alti membrii, astfel el capata sau nu popularitate.