Pepiniera Calugareni un loc deosebit pentru plante ornamentale
Pepiniera Calugareni un loc deosebit pentru plante ornamentale

Pepiniera Calugareni – un loc deosebit pentru plante ornamentale

Daca esti in cautarea unui loc unde poti gasi o varietate mare de plante ornamentale de calitate, atunci Pepiniera Calugareni este alegerea perfecta pentru tine. Situata in judetul Giurgiu, aceasta pepiniera ofera o gama larga de plante ornamentale de la arbori si arbusti la flori si plante de interior.

Plantele oferite de Pepiniera Calugareni sunt cultivate in conditii optime pentru a asigura sanatatea si frumusetea lor. Acestea sunt disponibile la preturi accesibile si sunt ideale pentru a adauga un plus de culoare si viata gradinii tale sau a locuintei tale.

Printre plantele ornamentale oferite de Pepiniera Calugareni se numara: arbori si arbusti, plante de interior, plante perene, flori anuale, plante medicinale si multe altele. Fiecare planta este insotita de informatii complete despre modul in care poate fi ingrijita pentru a se dezvolta la potentialul maxim.

  • Tuia (Thuja occidentalis) este un arbust conifer peren originar din America de Nord, care crește până la 20 de metri înălțime și 6 metri în lățime. Aceasta are frunze sub formă de solzi moi, verzi închis sau argintii. Tuia este populară în special pentru utilizarea sa ca gard viu sau pentru a delimita zonele de grădină. De asemenea, este frecvent plantată în aliniament pentru a crea o zonă umbroasă în grădini. Tuia necesită o expunere la soare sau semi-umbră și un sol bine drenat.
  • Ienuparul (Juniperus) este o familie de arbuști și copaci cu frunze sub formă de ac de pin, a căror majoritate sunt plante perene. Această plantă are o gamă largă de culori, de la verde deschis la verde închis, iar unele varietăți prezintă nuanțe de portocaliu sau auriu în timpul iernii. Ienuparul este popular pentru utilizarea sa ca gard viu, precum și pentru a oferi o barieră naturală împotriva vânturilor puternice. Acesta preferă solurile bine drenate și nu necesită udare excesivă.
  • Ligustrum Ovalifolium (Lemnul Cainesc) este o plantă populară și versatilă pentru peisagistică, cunoscută pentru utilizarea sa ca gard viu și arbust decorativ. Este o plantă ușor de întreținut și adaptabilă la condițiile de mediu variate, fiind potrivită pentru zonele urbane sau rurale.

Pepiniera Calugareni este de asemenea specializata in producerea de arbori si arbusti fructiferi, astfel incat clientii pot alege dintr-o varietate mare de specii de pomi fructiferi precum meri, peri, ciresi, pruni, caisi si multe altele.

In plus, daca esti in cautarea de sfaturi sau solutii pentru gradina ta, personalul experimentat al pepinierii este mereu disponibil pentru a oferi consultanta si asistenta in alegerea plantelor potrivite si ingrijirea lor.

Pentru a face o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre plantele ornamentale oferite de Pepiniera Calugareni, vizitati site-ul lor www.pepinieracalugareni.ro sau sunati la numarul de telefon 0766327586. Pepiniera Calugareni este deschisa zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 18:00 si sambata intre 8:00 si 14:00.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Fii prima persoana care voteaza !