Tehnologii de incalzire moderne si eficiente
Tehnologii de incalzire moderne si eficiente

Noul stil de viață al omului modern are la baza un numitor comun: energia

Tehnologii de încălzire moderne și eficiente

Prezentul deja trebuie să înceapă folosirea unei energii inepuizabile, deci o resursă regenerabilă. Astfel devine important ca orice instalație de încălzire să poată fi conectată în prezent sau viitor la resurse regenerabile (panouri fotovoltaice, eoliene etc.).

Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate, care coboară cu 30% investiția în panouri, comparativ cu o instalație cu radiatoare.

Având o automatizare superioară, softuri speciale inteligente și o putere instalată redusă, consumul mediu/lună pentru o casă izolată termic este de 8wh/mp-12wh/mp în perioada de iarnă.

Astfel, pentru o locuință de 100 mp, izolată termic, media într-o lună de iarnă este de 800-900 kwh/casă.

Cu sistemele HomeFort, câștigăm atât o diminuare a investiției propriu-zise în branșament, cât și o scădere a investiției în panouri fotovoltaice pentru că se reduce necesarul de putere instalată cu 30%.

HomeFort este o companie dedicată soluțiilor eficiente de încălzire, vine în întâmpinarea noastră cu sisteme durabile, din Uniunea Europeana, liderii europeni în încălzire eficientă. Beneficiarii obțin soluții cu mentenanță 0 și cea mai mare garanție extinsă (25 de ani), care îmbunătățesc și sprijină calitatea vieții, prin:

  • Confort termic ideal pentru corpul dumneavoastră;
  • Consum scăzut (medie 600-800ron/lună iarnă pentru o casă 100 mp izolată termic, 0,7 ron/kwh)
  • Crearea unei stări de bine, un confort psihologic, conform studiilor din China și Japonia (scăderea stresului-adrenalina, creșterea senzației de bine – dopamina) protejarea sănătății prin confort termic perfect, reducerea prafului și confort psihic demonstrat de studiile elvețiene;
  • Cel mai sigur sistem de încălzire (nu sunt riscuri de inundații și incendii);
  • Cel mai longeviv sistem de încălzire (25 de ani garanție), costuri 0 de mentenanță.

Luând în considerare toate aceste aspecte, este bine să optăm pentru sisteme de încălzire trainice și eficiente, complex automatizate și independente energetic, care ne garantează confort personal și încurajează grija pentru conservarea resurselor naturale.

Un viitor mai verde este doar la un pas distanță. Vă invităm să cunoașteți soluțiile ecologice și economice HomeFort !

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 4326

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner