Promoveaza-ti afacerea si beneficiezi de 20% discount la abonamentul anual !
zg0iprkcacb91

Moartea pe roti

Ce discuta lumea despre acest subiect ?

– La digi au zis ca pun in pericol viata celor din masina.

– Acum ia si tu in calcul că mașina aia o sa fie condusă de un cetățean relativ viu. Asta daca n au adus ceva zombie…

– Pune pe pilot automat .

– E pacat sa pui sudura unde poti lipi cu spuma si carton.

zg0iprkcacb91

S-a întâmplat la Vaslui, conform sursei citate. Automobilul avea pragurile reparate cu spumă și carton, transmite RAR, care a publicat și câteva imagini.

„Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit. Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice.

P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins”, se arată în postarea RAR.

La începutul lunii, un clujean și-a încercat norocul la Registrul Auto Român, în speranța că va recupera talonul mașinii.

A legat cu o sfoară piesele de la una dintre roți, crezând că inspectorii nu vor observa problemele pe care le are autovehiculul. Bărbatul fusese depistat recent că circulă cu ITP-ul expirat. Mai mult, stopurile nu funcționau, bara din față era legată cu o sârmă, iar anvelopele erau neconforme.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !