horeca litoral 2
horeca litoral 2

Litoralul românesc, o destinatie de weekend

Tot mai multe voci spun că litoralul românesc este puternic lovit de faptul că turiștii români nu mai doresc să contribuie la îmbogățirea patronilor de localuri și hoteluri. Nici în Deltă lucrurile nu stau mai bine. Totul s-a scumpit la noi cu 40 – 50%, în timp ce în Turcia, Grecia sau Bulgaria prețurile nu au explodat în aceeași măsură.

Un turist a postat un bon de la o masă, de 1200 de lei, și o postare în care atacă haosul de la noi. Mai jos sunt câteva imagini de pe camerele web de pe litoral, surprinse vineri dimineața. Lucrurile nu arată foarte bine.

horeca litoral 1

”În Delta bate vântul, pe litoral abia găsești un sezlong ocupat, iar la zona de cearceafuri în loc de 100 de inși mai sunt 20. Jumătate dintre carciumile de fite s-au închis în orașele mari.

Cand ceri 100 de lei parcare pe zi pentru o masina care nu valoreaza mai mult de 5000 lei, 10 euro pe un fel de mancare care consta în niște cartofi congelati prajiti si-o bucata de carne aruncată pe un gratar si pe un sezlong chiria pe zi mai mult decat costa sa ti-l iei de nou, meriti sa fii in moarte clinică.

Nu vorbesc despre servicii, despre toxiinfecție alimentare și calitatea cazarilor, dar și modul cum interacționează personalul cu tine. Până și cei mai slinosi cocalari s-au dus în Grecia sau Bulgaria, lasand loc doar țăranilor din Cucuruzu cu „voucher” de vacanta sa mai mențină artificial in viata industria noastra de turism de pe litoral.

horeca litoral 3

Noroc cu aia care mai merg la Mamaia sa spargă cateva sute de euro pe weekend, pentru ca asta a mai rămas din litoralul românesc, o destinatie de weekend. Natural, cand nu te adaptezi, si persisti in prostie si mizerie, mori. Așa că țărână ușoară, HoReCa litoral 2022 si-apoi!”, a transmis un turist.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner