Kmkz
Kmkz

Kmkz

Kmkz – Website de satiră și divertisment.

Statistici web: kmkz.ro

Ultimele stiri Kmkz

Dacă ești și tu genul de persoană care cumpără cărți des și ai deja stocul de cărți făcut pentru încă multi ani, avem o veste bună pentru tine. Acum este momentul ideal să scapi de toate colecțiile pe care nu le mai citești și să-ți recâștigi spațiul din casă. 

Schimbarea începe chiar acum cu serviciul „cumpăr cărți vechi” oferit de anticariatul Cumparcarti.ro.

Sau "Ăla din deal si lampa fermecata"

La rândul lui, Anghel Saligny a răspuns cu tact și diplomație: "Fără alcool în funcții publice!"

Altfel, ei vor sta acolo până la capăt, pe vrăjeala cu desființarea SSIJ.

Doar UDMR e capabilă de mai mult ridicol.

 

Din fericire, lampa nu a suferit mult. Imediat după ce s-a dat comanda de calcul pentru prețul a 10 ouă, lampa s-a  zdrobit împreună cu Guvernul încercând să găsească soluții.

Doamne-ajută!

Sloturile (slot machine) sau păcănelele, așa cum a fost tradus termenul în română, au o istorie care se întinde pe câteva decenii. Aceste aparate de jocuri de noroc au fascinat diverse generații cu ideea de câștig. Au fost extrem de populare, în versiunea clasică, așa cum au debutat în sălile de jocuri, și continuă să fie, în forma actuală, cu versiunile online, cum ar fi winbet sau altele.

Nu vă mai plângeți atâta, că, dacă vă dau extemporal din cât câștigă ăștia din afaceri cu statul, picați toți. Primii pică ăia de la DNA.

@Dan P.

Lăsați-o, domnilor mecanici, mai ușor, că nu e bicicletă! O oră mergeți cu 20, două le stați pe câmp, să se mai răcească lămpile.

"Premierul a reușit într-un timp foarte scurt să ridice economia la cer ca la Monaco, să crească nivelul de trai ca în Dubai, să devină lifestyle influencer din momentul când a renunțat la pâine, să tranșeze congresul PNL din 25 septembrie de acum 3 luni, să fie întâiul rocker pe țară la insta stories, să îl facă pe Rareș Bogdan să schimbe batistele o dată la 3 ore după pupici în fund viteză și osanale băloase, să o facă pe Alina Gorghiu să mănânce covrigi ieftini, când o așteaptă acasă borcanul de 1 L de caviar, să îi facă pe Boc să schimbe numele altarului din Traian în Florin, să o facă

Ok, poate nu chiar toți au fost în echipa Udrea. Flutur, de exemplu, veșnicul suflu nou în politică, trădase deja de vreo 3-4 ani.