bani bani
bani bani

Cum să faci bani online – 32 de moduri dovedite de a face bani în plus rapid

Vezi cum poți câștiga bani online, plus mai multe detalii despre cum să aduci bani rapid.

Într-o zi, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la banii și datoria cardului de credit. Dar, între timp, trebuie să preiei controlul asupra situației tale financiare.

Într-o legătură? Ai nevoie să câștigi bani rapid? Vorbim de mici explozii de capital, nu de milioane de dolari, dar suficiente pentru a-ți satisface obligațiile lunare sau pentru a-l determina pe acel creditor sâcâitor să nu te mai sune.

Mai jos sunt 32 de moduri diferite prin care poți câștiga niște bani în plus online, prin aplicații și offline. Și, din fericire pentru tine, aproape toate necesită foarte puțin sau deloc capital. Continuați să derulați pentru a afla mai multe.

1. Conduceți pentru Uber sau Bolt

Companii precum Uber și Bolt oferă o oportunitate excelentă de a câștiga niște bani în plus. Veți avea nevoie de un dosar de conducere curat, de o mașină destul de nouă și de autorizația de a lucra oriunde vă aflați. Dacă aveți toate aceste lucruri, puteți lucra atunci când este fezabil pentru dvs., fie că este în mijlocul zilei în orele de vârf sau la orele mici ale nopții într-un weekend. Alegerea este a ta.

2. Deveniți un participant la cercetarea pieței

O modalitate prin care poți câștiga bani reali fără bătăi de cap este participarea la studii de piață. Sunt bani destul de ușori pentru nu multă muncă, cum ar fi completarea unui sondaj online cu gândurile tale despre produsele unei companii. Sau companiile vă pot cere să vă alăturați unui focus grup pentru a vă împărtăși pur și simplu opinia și vă vor compensa cu numerar sau cu un card cadou.

Acest lucru implică adesea să scrieți sau să vă exprimați opinia în sondaje sau sondaje plătite. Deoarece participarea la cercetare nu necesită prea mult timp, este o modalitate excelentă de a câștiga venituri suplimentare. Focusgroup este doar o companie care caută participanți, precum și Survey Junkie .

3. Vinde cărți și jocuri vechi pe Amazon

Amazon face destul de ușor să listați și să vindeți cărți, jocuri și dispozitive vechi pe piața sa. Puteți câștiga mai mult decât câțiva dolari dacă aveți manuale scumpe de la facultate. Asigurați-vă că cărțile sunt în stare bună. Veți primi recenzii negative dacă încercați să vindeți cărți care se prăbușesc sau jocuri care sunt zgâriate. Amintiți-vă, fiți direct cu privire la orice defecte, indiferent cât de mici ar fi acestea și oricât de puțini oameni le-ar observa cu ușurință.

De asemenea, este important să rețineți că, pe lângă vânzarea pe Amazon, puteți obține venituri pasive prin rețeaua de marketing afiliat Amazon în calitate de Asociat Amazon.

Pentru cei care nu sunt familiarizați, marketingul afiliat este un model de publicitate care permite unei companii să-și vândă produsele printr-o terță parte sau afiliat, care comercializează produsul contra unui comision.

Deci, de exemplu, dacă dețineți un blog de afaceri online, puteți câștiga un comision pentru includerea unui link de afiliat Amazon într-una dintre postările dvs. Alte companii care oferă un program de afiliere includ eBay Partner Network și CJ Affiliate .

4. Vinde sau revinde tehnologie folosită pe Publi24

Piața electronicelor uzate este vastă. Puteți folosi Publi24 pentru a vă despărți de vechiul iPhone sau MacBook. Puteți obține o sumă premium pentru aceste tipuri de electronice. Unii oameni chiar răsturnează articole cumpărându-le și revându-le.

De asemenea, puteți folosi un site web precum Olx pentru a vă vinde telefoanele uzate, indiferent de tipul pe care îl aveți. Asemenea companii au făcut un întreg model de afaceri din cumpărarea de telefoane uzate și recondiționarea acestora. Oricum, vă puteți aștepta să obțineți o sumă destul de rapidă de bani dacă aveți aceste articole în jurul casei.

5. Faceți sarcini cu TaskRabbit

TaskRabbit vă permite să accesați o piață existentă de oameni care caută ajutor local pentru treburi. Sarcinile nu sunt întotdeauna mici. Această platformă (împreună cu altele) oferă sarcini mai mari, cum ar fi renovarea casei, de asemenea.

Amazon intră în afaceri cu Amazon Home Services . Serviciile enumerate variază de la reparații foarte mici până la sarcini mai mari și mai implicate, care ar necesita efort considerabil mai mult.

6. Livrare pentru Tazz sau Glovo

Poți câștiga niște bani atunci când te afli în dificultate folosind Tazz sau Glovo și nici măcar nu ai nevoie de o mașină, ci doar de o bicicletă pentru livrări în orașe și centrele mai aglomerate. L-am folosit des pentru a obține mâncare din localuri specializate care nu se livrează singure, dar poate fi folosit pentru multe lucruri.

Tazz sau Glovo afirmă pe site-urile lor că puteți câștiga până la 25 ron/oră făcând livrări. De asemenea, puteți câștiga câteva sfaturi în acest proces, așa că este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să facă ceva în timpul lor liber, similar cu aplicațiile mari de partajare a călătoriei care adună magazine de aplicații peste tot.

7. Contracte imobiliare

Dacă crezi că acest lucru este prohibitiv, nu este. Puteți răsturna contractele imobiliare fără a intra vreodată în posesia proprietății. Acesta nu este un efort de reparare, ci doar asigurarea unui contract și vânzarea acestuia oricărei părți interesate. Asta e.

Puteți face acest lucru cu doar câteva sute de dolari în majoritatea cazurilor pentru a deschide escrow. Există companii dedicate predării cum să facă acest lucru, cum ar fi REWW . Este bun pentru a câștiga puțini bani, dar este, de asemenea, potențial ceva mai lung și pe termen lung.

8. Vinde pe CafePress sau Etsy

Dacă puteți proiecta articole digitale, le puteți vinde pentru o parte din profit pe un site precum CafePress . Puteți face acest lucru cu nimic mai mult decât un software de design. Acestea pot include logo-uri personalizate, proverbe inspiraționale și alte modele de actualitate sau în tendințe care atrăgează masele.

Ai putea angaja un designer care să te ajute în acest sens, dar tot trebuie să vii cu ideile. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă înțelegi singur designul, dar nu necesită cheltuieli generale. Articolele sunt tipărite și livrate la cerere. Pur și simplu primești o parte din încasări. În mod similar, dacă sunteți proprietarul unei afaceri, puteți vinde articole și pe Etsy și puteți utiliza platforma ca magazin online.

9. Răspundeți la întrebări pe JustAnswer

Fii o resursă pentru persoanele care caută expertiză online. JustAnswer (și mai multe site-uri asemănătoare) le permite medicilor, avocaților, inginerilor și altor persoane cu cunoștințe îmbunătățite să câștige un venit mic, doar răspunzând la întrebări de la oameni care altfel ar trebui să plătească o sumă mare pentru acele răspunsuri.

Deși tot ce ai nevoie pentru a începe este o conexiune la internet și expertiză într-un domeniu specializat, este, de asemenea, profitabil (pentru timpul petrecut) dacă vrei să câștigi niște bani în grabă. Nu vă așteptați să obțineți răspunsuri bogate la întrebări, dar puteți genera câțiva dolari aici sau acolo dacă sunteți în dificultate.

10. Strategie de a face bani pe Fivver

Indiferent de tipul de serviciu pe care îl oferiți, probabil că îl puteți oferi Fivver . Fivver conectează freelanceri din spațiul digital cu oameni care își caută serviciile pentru un preț.

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru designul dvs. grafic , fie că sunteți în căutarea unui scriitor independent sau sunteți în căutarea unui asistent virtual, Fivver vă poate conecta la persoanele potrivite.

Începând de la 5 USD, puteți găsi talente care să vă ajute cu proiecte specifice, cum ar fi configurarea Google Analytics sau ajutor cu Google Play. Sau vă puteți oferi expertiza în calitate de vânzător și, prin marketingul dvs. ca produs digital, puteți câștiga mai mult de 10.000 USD.

11. Plimbați câinii

Există rețele dedicate conectării proprietarilor de câini cu plimbătorii de câini. Rover este una dintre cele mai mari rețele de plimbători de câini. Desigur, puteți folosi și rețelele de socializare sau doar să bateți la ușile vecinilor pentru a vă face publicitate serviciilor, dar puteți utiliza cu ușurință unul dintre aceste servicii.

Faceți o treabă grozavă dacă vă gândiți serios să construiți un istoric de recenzii solide. Asta te va ajuta să câștigi bani în viitor, atunci când ai nevoie disperată de ei.

12. Babysitting

Puteți face cu ușurință niște babysitting atunci când trebuie să câștigați câțiva bani rapid. Părinții de pretutindeni au întotdeauna nevoie de servicii de babysitting și dădacă.

Site-uri precum Care.com leagă părinții cu babysitter. Compania face toate verificările antecedentelor și alte diligențe necesare pentru a liniști mințile părinților. Desigur, puteți atrage direct oamenii din rețeaua dvs. personală, dar dacă doriți să generați venituri recurente, înscrieți-vă cu un site de marketing pentru părinții care caută servicii de îngrijire a copiilor.

13. Vinde-ți fotografiile

Ai un ochi pentru fotografie? Desigur, trebuie să fii bun la asta pentru a câștiga bani, dar dacă ești, poți vinde fotografii pe ShutterStock sau iStockPhoto (împreună cu multe altele) pentru a genera un venit pasiv din ceva care s-ar putea să fii foarte pasionat.

Pentru o modalitate mai rapidă de a câștiga făcând fotografii, solicitați persoane care caută fotografi pentru a-și acoperi nunta, logodna, ziua de naștere a copilului sau orice alt eveniment de viață. Veți avea nevoie de o cameră bună și de puțină experiență, dar puteți câștiga veniturile necesare în acest fel, indiferent unde locuiți.

14. Deveniți un antrenor personal

Dacă înțelegi fitness-ul, ai putea fi un antrenor personal. Oamenii plătesc bani frumoși pentru antrenorii personali, chiar dacă doar pentru ca cineva să-i țină pe drumul cel bun spre atingerea obiectivelor lor. Puteți adăuga valoare în timp ce vă ajutați și financiar.

Acest lucru s-ar putea, de asemenea, să intre în alimentație și asistarea oamenilor cu planuri de masă și așa mai departe. Puteți solicita clienți în sala de sport locală, dar, în funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți nevoie de o certificare pentru a face acest lucru (ca să nu mai vorbim de aprobarea sălii de sport). De asemenea, puteți utiliza un site precum FitnessTrainer pentru a vă promova serviciile.

15. Studenți tutori

Părinții sunt întotdeauna dispuși să investească în viitorul copiilor lor. Dacă aveți o mulțime de cunoștințe în subiecte precum matematică, știință sau computere, ați putea să îndrumați pentru bani sau să oferiți un curs online.

Atât Indeed.com și Care.com oferă oportunități de îndrumare a studenților locali. Puteți opta pentru oricare dintre aceste platforme sau pur și simplu vă puteți găsi clienții prin rețeaua sau rețelele sociale.

16. Faceți publicitate pentru companiile cu o ambalaj auto

Platforme precum Carvertise conectează mărcile și companiile cu șoferi. Procesul este simplu – acceptați să vă transformați mașina într-un panou publicitar de roaming pentru un preț. Dacă vă calificați, puteți câștiga o taxă lunară stabilită pentru publicitatea mașinii dvs. Nu va trebui să plătiți nimic pentru a face acest lucru, dar veți avea nevoie de un dosar curat de conducere și de o mașină destul de nouă.

Va trebui să conduceți mașina suficient pentru a merita pentru mărcile care vă plătesc serviciile. Dacă aveți toate acestea, atunci ați putea obține un pic de venit secundar prin acest efort.

17. Ajutor la grădinărit acasă

Oferirea serviciilor dvs. ca grădinar local v-ar putea face suficienți bani suficient de repede pentru a satisface unele nevoi stringente. Există o mulțime de opțiuni, de la cosirea gazonului și smulgerea buruienilor până la planificarea grădinilor și a decorului. Dacă aveti destui vecini, veți găsi cel puțin câțiva acceptanți. Va merita.

18. Asumă-ți joburi de curățenie

Există o varietate de platforme online pe care le-ați putea folosi pentru a face acest lucru, sau puteți pur și simplu să vă cercetați cartierul sau să postați pe o platformă de socializare. Puteți utiliza și serviciile Amazon Home pentru acest lucru sau vă puteți crea propriul site web simplu, de o pagină, pentru a face publicitate.

Oricum ar fi, aceasta este o modalitate grozavă de a câștiga peste 20 lei pe oră sau mai mult făcând o muncă care este adesea la mare căutare. Ai putea face cu ușurință din acesta un concert pe termen lung dacă ai performanță bine și nu tăiați colțuri.

19. Deveniți un organizator acasă

Ai putea face cu ușurință organizarea acasă pentru oameni, o industrie care a câștigat multă popularitate de la debutul serialului de succes de la Netflix Tidying Up with Marie Kondo. Dacă tu ești o persoană ordonată și organizată și te pricepi la organizarea spațiilor, de ce să nu oferi serviciile tale oamenilor din jurul tău? Ai fi surprins de câte persoane, chiar și pe feedul tău de pe rețelele sociale, te-ar putea încuraja să faci așa ceva.

Din nou, un site precum Care.com ajută și la conectarea organizatorilor de acasă cu persoanele care caută acest tip de serviciu. Totul depinde dacă doriți să treceți printr-o companie profesionistă sau să o prezentați singur persoanelor care sunt deja în rețeaua dvs. personală sau de afaceri. Puteți face publicitate disponibilității pentru locuri de muncă la domiciliu printr-un grup Facebook specific zonei dvs.

20. Spălați covoarele

Închiriază o mașină de curățat covoare la magazinul local de îmbunătățiri pentru locuințe sau cumpără una dacă crezi că poți obține suficientă muncă făcând asta. Probabil veți găsi că mulți oameni au nevoie de așa ceva, dar nu au căutat în mod activ serviciul.

Puteți spăla covoarele în casele proprietarului sau le puteți curăța cu abur în afara amplasamentului, în funcție de job și de încrederea pe care o construiți cu proprietarii.

21. Donează sânge

Puteți câștiga în jur de 20 până la 50 lei per donație de sânge, în funcție de dacă grupa dvs. de sânge este rară sau comună. De asemenea, puteți dona plasmă. Diferite judete au cerințe minime diferite care trebuie plătite atunci când oamenii donează plasmă.

Donațiile de plasmă ajută oamenii care luptă cu leucemia și alte tulburări ale sistemului imunitar. Acest lucru este puțin mai complicat și mai implicat decât donarea de sânge, dar nu veți obține mult mai mult decât donarea de sânge.

22. Decorează casele de sărbători

Fie că este vorba de Anul Nou, de Crăciun, Paște sau orice altă sărbătoare, puteți fi plătit pentru a ajuta la decorarea caselor. Acest lucru ar putea implica aprinderea de lumini în interior sau în exterior, decorarea copacilor și amenajarea de jocuri și decor.

Utilizați internetul și rețelele sociale pentru a găsi clienți sau pur și simplu faceți publicitate în rețeaua dvs. locală. Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de a face joburi de specialitate ca acesta.

23. Participa la studii medicale

Dacă nu vă deranjează să aruncați precauția în vânt, luați în considerare să deveniți participant la studii medicale sau la studiile de medicamente. Companiile plătesc o sumă importantă de bani participanților.

Va trebui să găsiți companiile care efectuează studii medicale și să vă așteptați la efecte secundare. Dacă poți trăi cu asta, atunci poți câștiga niște bani rapid, fără prea mult efort.

24. Închiriază o cameră liberă pe Airbnb

Airbnb poate fi o platformă grozavă pentru închirierea unei camere libere. Poți câștiga niște bani frumoși, mai ales dacă locuiești într-o destinație turistică. Dacă nu vă deranjează vecinii, atunci aceasta este o opțiune. Puteți să vă accidentați cu prietenii și familia și să vă închiriați întreaga casă dacă sunteți disperat.

25. Faceți micro concerte pe Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk este o platformă de la Amazon care vă permite să faceți lucrări mici și să fiți plătit pentru ele. Dar nu te aștepta la prea mulți bani din asta. Aceste concerte sunt cu adevărat „micro” și variază de la câțiva cenți la câțiva dolari cel mult. Dar dacă legați mai multe dintre acestea împreună, ar putea fi în beneficiul dumneavoastră.

Nu aveți nevoie de calificări serioase pentru a face asta. De obicei, acest lucru implică clic pe linkuri, efectuarea de sondaje, exprimarea unei opinii, realizarea unor categorisiri ușoare sau realizarea altor sarcini de inteligență umană (HIT-uri așa cum le place să le numească).

26. Vinde haine vintage la un magazin second-hand

Probabil veți fi plătit cu lira sterlină, dar sunt niște bani, așa că dacă aveți nevoie, atunci de ce nu – mai ales dacă nu mai aveți nevoie de acele haine. Acest lucru funcționează cel mai bine pentru lucruri precum haine de maternitate, haine vechi pentru copii, haine pe care nu le-ați mai purtat de ani de zile sau pur și simplu demodate.

27. Deschideți un cont curent cu bonusuri în numerar

Verificați la banca dvs. locală pentru a vedea dacă oferă bonusuri în numerar pentru deschiderea de conturi. Băncile organizează astfel de promoții tot timpul, așa că luați niște bani reali rapid dacă aveți nevoie. Nu va sparge banca (fără joc de cuvinte), dar vă va oferi rapid 50 lei sau 100 lei – poate chiar mai mult – atunci când aveți nevoie. Este posibil să fie nevoie să depuneți o sumă minimă de numerar (de obicei, în mii) pentru a vă califica pentru aceste tipuri de conturi (dar nu întotdeauna).

28. Obțineți un mic microîmprumut

Puteți obține un împrumut pentru afaceri mici (foarte mic) pe iCredit sau Cetelemn dacă sunteți în căutarea unui împrumut personal foarte mic. În funcție de creditul dvs. și de situația financiară și de angajare, vă puteți asigura până la câteva mii de dolari astfel.

Există o mulțime de platforme care oferă aceste microîmprumuturi mici. Trebuie să le plătiți înapoi, dar vă poate ajuta dacă sunteți în dificultate.

29. Realizați un webinar

Bine, sună intimidant, dar seminariile web sunt una dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani rapid. Vorbești unui public foarte implicat. Dacă vă poziționați corect și oferta, puteți câștiga mulți bani într-o perioadă foarte scurtă.

GoToWebinar este de departe cea mai mare platformă. Webinar Jam este una dintre cele mai bogate platforme de funcții. Indiferent cu ce ai alege, se reduce la cât de bine poți vinde. Este nevoie de practică, dar este vorba de bani rapidi în esență. De asemenea, puteți oferi propriul dvs. webinar sau puteți continua să vă împărtășiți experiența prin propriul canal YouTube.

30. Spălați sau detaliați mașinile

Oamenii caută mereu să-și spele mașinile și să detalieze. Ai putea fi o spălătorie auto mobilă și un detalier fără a avea o locație permanentă. Adresați-vă persoanelor pe care le cunoașteți sau faceți niște fluturași și puneți-le în cutiile poștale ale vecinilor. Dacă doriți să vă ocupați în serios, susțineți un site web de o pagină sau distribuiți cărți de vizită. Puteți face bani rapid făcând acest lucru.

31. Conduceți tururi pe jos pe Viator

Dacă locuiți într-o zonă turistică, luați în considerare să faceți tururi pe jos pe Viator , care este una dintre cele mai mari platforme pentru operatori de turism din lume. Va trebui să muncești din greu pentru a obține o bună reputație. Pentru a găsi rapid clienți, oferă tururi gratuite și cere sfaturi la sfârșit.

Aceasta este folosirea principiului reciprocității cu puterea liberului. Oamenilor le place să obțină lucruri gratis, dar se simt obligați până la urmă să ofere ceva în schimb. De aceea, supermarketurile oferă mereu mâncare. Ei știu că dacă îți place, îl vei cumpăra.

32. Amanetati sau vinde-ți obiectele de valoare

Dacă sunteți de fum, din punct de vedere financiar, dar aveți niște bani care vă vin în curând, luați în considerare să amanetați ceva valoros pentru a împrumuta rapid numerar. Desigur, pentru a recupera acele articole, va trebui să rambursați împrumutul cu dobândă. Dacă nu plătiți înapoi la timp, veți pierde articolul. Dacă este ceva care are multă valoare intrinsecă pentru tine, nu o face. Dar dacă este ceva care nu, cu siguranță îl poți lua în considerare în funcție de situația ta. De asemenea, vă puteți vinde obiectele de valoare la prețul stabilit pe Facebook Marketplace.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 3

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner