CSID
CSID

CSID

CSID: Ce se întâmplă Doctore? | Ghid de sănătate, lifestyle şi frumuseţe

Statistici web: csid.ro

Dintre toate metodele de epilare pe care le avem la dispoziție, epilarea cu lama de ras este cea mai la îndemână și cea mai ieftină.

Articolul Epilarea cu lama și senzațiile de arsură și usturime: cum le prevenim apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

O rețetă de cremă de zahăr ars ușor de preparat, din 5 ingrediente! Este un desert simplu, pe placul tuturor. Are însă câteva secrete! Ca să previi mirosul de ou, adaugă puțină coajă de lămâie, […]

Articolul Cremă de zahăr ars cu 6 ouă – un desert simplu și delicios. Rețeta bunicii apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Colonoscopia este o procedură medicală endoscopică prin care se examinează tractul digestiv inferior, compus din intestin subțire, colon și rect. Medicul gastroenterolog este cel care recomandă și efectuează colonoscopia, pentru a investiga cauzele anumitor simptome. […]

Articolul Când efectuăm o colonoscopie? apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Infecția urinară în sarcină este frecvent întâlnită, la fel cum este destul de comună și în rândul femeilor care nu duc o sarcină.

Articolul Infecția urinară în sarcină: cauze, simptome apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Peste 60% dintre femei se confruntă cu infecția urinară cel puțin o dată-n viață. Iată care sunt simptomele infecției urinare pe care nu trebuie să le neglijezi.

Articolul Simptomele infecției urinare: 5 semne pe care să nu le neglijezi apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Anumite tulpini de HPV sunt responsabile pentru declanșarea cancerului de col uterin.

Articolul Fetele până la 18 ani din România se pot vaccina gratuit anti-Hpv apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Atenție, părinți, a început sezonul virozelor la copii! Odată cu redeschiderea școlilor, creșelor și a grădinițelor, chiar și cu toate măsurile de protecție și igienă, copiii interacționează, se joacă împreună și, inevitabil, are loc „un […]

Articolul Sezonul virozelor la copii. Cum ameliorăm tusea, febra, congestia nazală și când sunăm medicul apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

O băutură alcoolică preferată de mare parte dintre români este una dintre cauzele principale ale steatozei hepatice, numită și boala de ficat gras. Îngrijorător este faptul că și tinerii o consumă, în cantități mult peste […]

Articolul Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Află care sunt cei mai toxici coloranți alimentari. Citeşte eticheta înainte de a cumpăra un aliment. Vezi ce reacţii adverse pot avea aceşti coloranți nocivi.

Articolul „Otrava” din mâncarea românilor. 6 cei mai toxici coloranți alimentari. Nu cumpăra dacă scrie asta pe etichetă apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.