Cat costa asigurarea pentru proprietari
Cat costa asigurarea pentru proprietari

Cât costă asigurarea pentru proprietari?

Costul acestei protecții necesare poate varia în funcție de unii factori neașteptați

Media națională: 1.300 euro până la 1.500 euro pe an

Dacă ați solicitat vreodată un credit ipotecar, știți că creditorii au nevoie de dovada asigurării proprietarilor de case înainte de a plăti fondurile de care aveți nevoie pentru a vă cumpăra casa. Creditorii își cunosc afacerea; ei știu că vă oferă o mulțime de bani și că singurul lucru care le protejează investiția este creditul dvs. bun și casa în sine ca garanție. Pentru a-și menține investiția în siguranță, creditorii trebuie să știe că, în cazul în care nu ați acceptat, vor avea o casă întreagă, care poate fi vândută, în formă structurală solidă, pe care să o vândă pentru a-și recupera pierderea. Și e corect; proprietarii de case trebuie să-și protejeze propria investiție la fel de asiduu ca și creditorii care o protejează pe a lor. Asigurarea pentru proprietari este cea mai importantă componentă a acestui prim strat de protecție.

Dar atunci când cumpărați o casă, mai ales dacă este prima dvs. casă, se poate simți ca și cum vă curg banii din pori – taxe pentru asta, taxe pentru asta, plata pentru altceva – așa că se poate simți ca costul proprietarilor de case, asigurarea este doar încă un lucru adăugat la plata dvs. lunară ipotecară deja de rău augur. Veți dori să economisiți cât de mult puteți, protejând în același timp ceea ce este probabil cea mai mare investiție pe care ați făcut-o până acum. Deci, cât costă asigurarea pentru proprietari? Răspunsul este că costul depinde de mulți factori. Unele dintre acestea sunt în afara controlului dvs., cum ar fi vârsta și starea casei, istoricul revendicărilor făcute asupra casei în trecut și cât de aproape este stația de pompieri. Altele sunt decizii pe care le puteți lua, cum ar fi alegerea unei plăți lunare mai puțin costisitoare cu o deductibilă mai mare sau a decide ce acoperire suplimentară să adăugați. Iar unii factori se reduc la alegerea stilului de viață: rasa ta de câine, structurile de divertisment din curte și chiar starea ta civilă pot afecta costul acoperirii tale.

Factori în calcularea costului asigurării pentru proprietari

Casa ta este aproape de țărm? O linie de eroare? Cum e creditul tău? Oaza din curtea ta include o piscină primitoare? Toți aceștia sunt factori care vor afecta costul asigurării pentru proprietari. Două case similare din părți opuse ale aceluiași oraș pot suporta costuri foarte diferite de asigurare a proprietarilor de case, pe baza valorilor casei și a valorilor de înlocuire din zonă. În timp ce costul mediu național al asigurării pentru proprietari este de 1.312 euro pe an, acesta poate varia foarte mult în funcție de regiune și de alte componente. Va trebui să luați în considerare stilul și locația casei dvs., apoi diferiții factori opționali, înainte de a căuta o ofertă.

Costul înlocuirii casei

În cazul pierderii totale a casei, va trebui să vă reconstruiți casa de la zero. Tarifele de asigurare pentru proprietari se vor baza cel puțin parțial pe acest calcul. În timp ce reconstrucția va include cu siguranță unele îmbunătățiri sau upgrade (fie doar pentru că este nouă și la codul actual), costul de înlocuire este prețul reconstrucției unei case care este similară ca dimensiune, calitate și material cu casa dvs. actuală. Este important să rețineți că aceasta nu este aceeași cu valoarea de piață a casei: acest număr include costul terenului pe care se află casa dvs. și, dacă reconstruiți o casă, nu trebuie să plătiți pentru teren , astfel încât asigurarea pe baza costului pieței va avea ca rezultat o primă mai mare decât trebuie să plătiți. Determinați valoarea de reconstrucție a casei în sine și utilizați acest număr pentru a mări costul de înlocuire a casei.

Vechimea și construcția casei

Este un fapt pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când alegeți o casă: casele mai vechi pur și simplu costă mai mult de reparat și pot avea nevoie de ea mai des. Înlocuirea plăcilor de pardoseală și gresie de epocă, reconstrucția pereților din ipsos și petecarea tavanelor din pânză necesită specialiști și materiale costisitoare, pe care asigurătorul dvs. le va considera costuri crescute în cazul unei reparații. Ca urmare, casa dvs. mai veche va costa mai mult pentru asigurarea decât una mai nouă. În plus, construcția unei case mai vechi probabil nu respectă codul actual. Prin lege, o casă care este reparată de un antreprenor autorizat trebuie să fie adusă la codul actual, ceea ce poate adăuga mii de dolari în materiale și forță de muncă la costul reparației. Polițele standard pentru proprietarii de case nu acoperă acest cost, dar majoritatea companiilor vă vor oferi posibilitatea de a achiziționa o aprobare separată a poliței dvs. pentru a acoperi costurile actualizărilor de coduri – pentru un cost suplimentar, desigur.

Deductibilitate

Fransa de pe polita ta este unul dintre putinele lucruri pe care le poti controla cu adevarat atunci cand alegi o polita de asigurare pentru proprietari. În cazul în care trebuie să faceți o reclamație, deductibilă este suma de bani pe care va trebui să o plătiți din buzunar înainte ca asigurarea să înceapă și să înceapă să vă acopere pierderea. Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă acoperi economisirea de bani împotriva probabilității de a face o cerere într-un anumit an. Dacă casa dvs. este în stare bună, nu este înconjurată de copaci mari și nu este situată într-o zonă cu risc ridicat, s-ar putea să vă simțiți confortabil să alegeți o deductibilă mai mare și să vă bucurați de economiile anuale pe care o deductibilă ridicată vă reduce prima. Dacă trebuie să depuneți o cerere de despăgubire, banii pe care nu i-ați plătit pentru prima dvs. vor elimina o parte din banii suplimentari pe care trebuie să-i plătiți pentru a vă acoperi deductibilitatea. Pe de altă parte, puteți alege să plătiți mai mult din prima pentru a menține deductibilitatea la un nivel scăzut, astfel încât, în cazul unui eveniment acoperit, propriile cheltuieli din buzunar sunt menținute mai mici.

Proprietatea de câini și rasa de câini

Mușcăturile de câine sunt rădăcina unui număr semnificativ de daune de asigurare de răspundere civilă, așa că asigurătorul dvs. vă va întreba dacă aveți unul (și acesta nu este un loc pentru a umbri adevărul: dacă indicați că nu aveți un câine și acel câine mușcă pe cineva, nu vei fi acoperit). Creșterea primei ar trebui să fie mică, cu excepția cazului în care dețineți un câine care se află pe o listă de rase restricționate transportată de asigurătorul dvs. Dacă câinele dvs. este dintr-o rasă clasificată ca „agresivă”, cum ar fi dobermani, rottweiler, pitbulls și altele, este posibil să nu fiți acoperit sau vi se poate solicita să achiziționați un călăreț separat în polița dvs., în special pentru câine, la un cost suplimentar .

Sobe cu lemne

Confortabile, eficiente și care nu sunt supuse defecțiunilor în cazul unei pene de curent, sobele cu lemne pot fi o modalitate economică și eficientă din punct de vedere energetic de a vă încălzi casa. Dar sunt, în esență, și o cutie de foc așezată în mijlocul casei, care arde toată ziua și noaptea. Asigurătorii le consideră un risc uriaș și, ca urmare, vă vor crește costul asigurării. Puteți compensa această creștere cu unele companii instalând detectoare de fum lângă sobă și oferind dovezi că soba a fost instalată de un instalator autorizat și este întreținută în mod regulat.

Afaceri la domiciliu

Polițele de asigurări de bază nu acoperă echipamentele și rechizitele pe care le păstrați acasă pentru o afacere la domiciliu. Totuși, veți dori să protejați acel echipament, în același mod în care vă protejați restul casei. Majoritatea asigurătorilor vă vor oferi opțiunea de a achiziționa o garanție comercială pentru polița dvs., ceea ce ar adăuga acoperire poliței dvs. de proprietari de case, sau puteți achiziționa o poliță de afaceri complet separată. Oricare vă va oferi o protecție bună, dar ambele vor crește costul asigurării dvs. În funcție de tipul de afacere, s-ar putea să puteți solicita costul asigurării pentru impozitele dvs. dacă spațiul este definit ca un birou la domiciliu.

Remodelarea

Uneori, o remodelare vine cu beneficiul suplimentar al unei prime de asigurare mai mici. Dacă vă actualizați și actualizați sistemele electrice sau sanitare, reduceți probabilitatea deteriorării cauzate de incendii și scurgeri și creșteți valoarea casei dvs., iar asigurătorul vă poate recompensa pentru asta. Aducerea la cod a altor aspecte ale casei dvs., cum ar fi treptele exterioare și balustradele sau punțile, reduce riscul de răspundere ca cineva să fie rănit în caz de cădere și, prin urmare, poate reduce costul poliței dvs.

Limită de răspundere la domiciliu

O componentă a poliței dvs. de asigurare pentru proprietari este acoperirea răspunderii civile. Răspunderea acoperă daunele sau vătămările pe care dvs., familia dvs. sau animalele dvs. de companie le provocați sau pe care le suferă alții în timp ce se află pe proprietatea dumneavoastră. Acoperirea include costul apărării dumneavoastră în instanță, dacă este necesar, și amenzi sau plăți solicitate de instanță. Va trebui să luați o decizie cu privire la limita pe care doriți să o plasați pentru acoperire: dacă selectați o limită mai mare, prima dvs. va fi mai mare, dar la fel și acoperirea dvs. Majoritatea polițelor încep cu o limită de 100.000 USD, dar majoritatea asigurătorilor recomandă o limită de 300.000 USD . Dacă aveți o mulțime de bunuri personale pe care cineva care v-a dat în judecată ar putea încerca să le luați, puteți alege să stabiliți limita și mai mare, dar fiecare creștere a limitei crește și costul asigurării.

Scorul de asigurare

Scorul dvs. de asigurare este o altă etichetă pe care v-au pus-o companiile care decid cât de mare sunteți riscul. În timp ce scorul dvs. de credit se uită exclusiv la istoricul dvs. de credit și financiar (și funcționează sub o formulă specifică, dacă este misterioasă), scorul dvs. de asigurare este o combinație a scorului dvs. de credit și istoricul cererilor de asigurare. Dar scorul de asigurare folosește informațiile din scorul dvs. de credit în mod diferit față de agențiile de credit: cântărește falimentele, garanțiile și datoria totală mai mult decât oportunitatea plăților și numărul de conturi. Acest lucru se datorează faptului că aceste elemente fac din punct de vedere statistic mai probabil să depuneți o cerere a proprietarilor de case, fie pentru că nu vă puteți folosi propriul credit în continuare pentru a plăti lucrările de întreținere adecvate, fie pentru că aveți un istoric de a lăsa problemele nerezolvate. Diferite companii folosesc procese și formule diferite pentru a-și crea scorurile, dar, în general, îți poți crește scorul plătind orice datorie care este în stare de nerambursare, deținând solduri modeste ale cardurilor de credit (în mod ideal, să le plătești lunar, dar plățile la timp dacă nu le pot plăti) și gestionarea finanțelor pentru a evita garanțiile fiscale sau judecățile împotriva salariului dvs. În plus, ar trebui să luați în considerare când merită să faceți o reclamație asupra polițelor dvs. de asigurare; multe cereri pentru preocupări mai mici vă pot reduce scorul de asigurare.

Starea civilă

Știați că, din punct de vedere statistic, cuplurile căsătorite sunt mai puțin probabil să depună cereri de asigurare pentru proprietari decât persoanele singure? E adevarat! Prin urmare, starea dvs. civilă vă poate ajuta : Deoarece cuplurile căsătorite sunt mai puțin probabil să depună cereri de despăgubire, acestea costă mai puțin companiile de asigurări și, prin urmare, sunt uneori scutite de a plăti o primă mai mare.

Căzi cu hidromasaj, piscine sau spa-uri în aer liber

Aceste caracteristici de apă vă pot transforma curtea într-o oază privată care să vă ajute să scăpați de lume, dar sunt în aer liber, ceea ce crește posibilitatea de deteriorare în timpul furtunilor sau a actelor de vandalism. Ca urmare, costurile de acoperire pot crește. De asemenea, deoarece sunt elemente de apă, există o posibilitate crescută de rănire a dvs. și a oaspeților dvs., așa că unii asigurători pot solicita să vă măriți limita de răspundere dacă aveți o cadă cu hidromasaj, piscină sau spa.

Starea acoperișului

Una dintre evaluările pe care le va face o companie de asigurări pentru proprietari înainte de a vă oferi o cotație pentru o poliță este vârsta și starea acoperișului dumneavoastră. De ce? Pentru că acoperișul este primul strat de apărare împotriva multor amenințări la adresa casei tale. Un acoperiș mai nou, în stare bună, oferă protecție împotriva daunelor vântului, a infiltrațiilor de apă și a barajelor de gheață și oferă un scut mai bun împotriva căderii membrelor copacilor și a grindinii. Un acoperiș puternic protejează ceea ce este înăuntru. Un acoperiș mai vechi, mai ales dacă tăblia îmbătrânește și șindrila își arată vârsta, are mai multe șanse să se scurgă într-o ploaie puternică, ceea ce poate duce la deteriorarea proprietății, putregai și mucegai, sau poate lăsa loc la căderea unui membru, rezultând în structura structurală. daune și costuri mari de reparații. Din acest motiv, companiile de asigurări pentru proprietarii de locuințe vor percepe o rată mai mică pentru o casă cu risc mai mic, cu un acoperiș mai nou.

Caracteristici de securitate la domiciliu

Oferirea de dovezi companiilor de asigurări pentru proprietari că iei în serios securitatea casei tale poate duce la o rată mai mică. Asigurătorii pot pune întrebări despre tipurile de încuietori ale ușilor și despre materialele din care sunt fabricate ușile pentru a decide cât de ușor va fi să pătrundem în casa dvs., așa că investiți într-un șurub nou, de înaltă securitate, sau înlocuiți vechiul nucleu tubular. ușile vă pot scoate bani din prima pentru anii următori. În plus, instalarea unui sistem de securitate monitorizat poate duce la o reducere semnificativă a primelor – până la 20 la sută . Înainte de a alege un sistem, verificați cu asigurătorul dvs. pentru a vedea care sunt restricțiile acestuia cu privire la tipurile de sisteme care beneficiază de reduceri. Unele companii necesită sisteme de securitate complet monitorizate, în timp ce altele necesită pur și simplu un sistem Wi-Fi cu automonitorizare. Economiile la prima de asigurare pot compensa sau acoperi semnificativ costul sistemului de securitate, astfel încât veți obține două beneficii pentru un singur cost.

Apropierea de o stație de pompieri

Aceasta este o considerație extrem de logică la care mulți oameni nu s-au gândit niciodată. Dacă locuiți în apropierea unei stații de pompieri, primii respondenți vor ajunge rapid la domiciliul dumneavoastră în caz de incendiu și pot opri și stinge incendiul rapid și eficient, reducând daunele și reducând costurile de curățare. Ca urmare, prima dumneavoastră poate fi redusă ca urmare a riscului redus. Pe de altă parte, dacă casa ta este în afara drumurilor bătute, departe sau într-o zonă rurală (mai ales dacă nu există o sursă municipală de apă și hidranți de incendiu), probabilitatea ca pompierii să poată pune focul este redusă, astfel încât asigurătorul dvs. va răspunde probabil cu o rată mai mare.

Apropierea de coasta sau corpul de apă

Casele de pe coastă sunt frumoase și relaxante, dar au un risc suplimentar: orice corp de apă este o amenințare de inundații. Fie că este vorba despre un pârâu pitoresc, un lac senin sau un ocean în curtea dvs., apropierea de apă vă va crește ratele de asigurare.

Asigurarea standard pentru proprietari nu acoperă daunele cauzate de inundații care au loc în afara casei. Ca urmare, dacă casa dvs. este aproape de apă, compania dvs. de asigurări pentru proprietari poate solicita să achiziționați o asigurare separată împotriva inundațiilor de la Agenția Federală de Management al Urgențelor (FEMA). Chiar dacă casa dvs. nu se află pe malul mării sau într-o zonă joasă, asigurarea împotriva inundațiilor poate fi o investiție bună dacă pânzele freatice din zona dvs. sunt ridicate.

Apa nu este însă singura amenințare pentru o casă de coastă. Zonele de coastă sunt mai expuse la vânturi puternice și dăunătoare, iar pulverizarea sărată poate face ca oțelul și lemnul să îmbătrânească mai repede și să eșueze mai repede, astfel încât aceste riscuri produc și rate mai mari.

Istoricul creditului

Dacă cumpărați o casă, sunteți foarte familiarizat cu efectul pe care îl are scorul dvs. de credit asupra ratelor dobânzilor și a taxelor debitorului. Scorul dvs. de credit poate afecta, de asemenea, prima poliței de asigurare a proprietarilor. Proprietarii de case cu scoruri de credit mai mici ar putea fi nevoiți să plătească mai mult pentru că compania de asigurări îi consideră un risc mai mare; deși acest lucru nu este neapărat adevărat, este un fapt al pieței asigurărilor. Cei cu scoruri mai mari pot plăti mai puțin.

Istoricul revendicărilor

Pentru asigurători, clientul ideal plătește la timp în fiecare an și nu face niciodată o despăgubire. Așa fac ei bani. Ei înțeleg, desigur, că uneori cererile TREBUIE să fie depuse și nu vă vor reține neapărat asta. Dacă, totuși, sunteți un depus frecvent – depuneți o cerere pentru fiecare băț care sare de pe acoperiș și fiecare picătură de apă dintr-o țeavă – este posibil să descoperiți că tarifele mai mici nu sunt disponibile pentru dvs. Dacă ați achiziționat o casă nouă pentru dvs. și au fost depuse multe reclamații în trecut cu privire la acea casă, puteți fi taxat și pentru asta. Mai ales dăunătoare sunt revendicările multiple de același tip. Tariful dvs. nu va fi afectat enorm de o singură daune de vreme, pentru că pentru asta este asigurarea pentru proprietari. O reclamație de incendiu va avea un efect puțin mai mare, dar o a doua reclamație de incendiu (sau a doua sau a treia cerere de furt) sugerează asigurătorului că nu utilizați măsurile de siguranță adecvate și că sunteți expus unui risc mai mare pentru daune viitoare.

Deranjamente atractive

O căsuță în copac, o trambulină și un leagăn vă pot economisi bani la vizitele la parcurile de distracții, dar vă pot costa și tarifele de asigurare. Cu excepția cazului în care curtea dvs. este complet împrejmuită – și uneori chiar și atunci – acele structuri pot fi clasificate drept neplăceri atractive. Fiecare copil care trece pe acolo va fi atras de structuri, iar asta le face un risc. Oricât de mult ne-ar plăcea să credem că toți copiii sunt însoțiți de părinți atunci când se plimbă prin cartier, sunt copii, așa că a te strecura pentru a încerca trambulina sau toboganul cu apă al vecinului într-un moment nepăzit ar putea fi irezistibil. Deoarece nu veți ști neapărat că acest lucru se întâmplă, vătămarea este mai probabilă, așa că va trebui să vă măriți acoperirea de răspundere civilă pentru a fi în siguranță.

Deranjamentele atractive nu se limitează nici la structurile de joacă. Un proiect de construcție în desfășurare, cu promisiunea unui loc cool pentru a juca de-a v-ați ascunselea, sau pentru adulți, promisiunea de instrumente și piese de conversație interesante, poate atrage oaspeți neaștepți sau neinvitați și poate provoca o rată mai mare.

Suplimente de politică

Asigurarea împotriva inundațiilor este o poliță care este adesea adăugată la polița dvs. de bază. Polițele umbrelă sunt un supliment care vă mărește acoperirea răspunderii personale. Dacă valoarea netă este semnificativă, găzduiți o mulțime de adunări mari, sunteți proprietar sau aveți un șofer nou în gospodărie care ar putea provoca un accident pentru care ați putea fi tras la răspundere, o poliță umbrelă este o modalitate economică pentru a vă proteja financiar de pretenții de răspundere.

Totuși, dincolo de suplimentele întregii politici, există aprobări și adăugiri la elemente rând care vă pot crește rata. Dacă câinele dvs. se află pe lista restricționată, puteți adăuga o aprobare pentru a include acoperirea acelui câine. Dacă costul de înlocuire al bijuteriilor fine din casa dvs. poate depăși plata maximă din polița dvs., fie că este vorba de un inel de logodnă sau de o broșă antică a bunicii, puteți adăuga o aprobare pentru a acoperi diferența. Anumite instrumente muzicale sau alte obiecte de proprietate personală pot valora mai mult decât limitele poliței de asigurare pentru proprietari și le puteți adăuga ca articole asigurate individual. Toate aceste completări au un cost, așa că luarea unor decizii bune cu privire la ceea ce este acoperit, ce trebuie acoperit și care trebuie să fie limita de acoperire vă va ajuta să ajungeți la cel mai bun echilibru pentru dvs.

Judet de reședință

Unde locuiți poate face o diferență semnificativă în costul poliței dvs. Amenințările meteorologice sunt evaluate la nivel de judet și, uneori, amenințarea cu criminalitatea sau vandalismul este evaluată și pe bază de judet . Mai multe state au propriile linii directoare de asigurare care determină cât de multă acoperire trebuie să aveți pentru a-și proteja propriile cufere în cazul unui dezastru natural, iar acele reglementări se vor include și în costurile dumneavoastră. În cele din urmă, dacă locuiți într-o stare care este departe de locul unde sunt produse materialele de construcție, acele materiale vor costa mai mult într-o reparație sau reconstrucție. Asigurătorul dumneavoastră știe acest lucru și își acoperă propriile costuri crescute cu o rată mai mare.

Furnizor de asigurări

Ca și în cazul oricărui alt furnizor, contractant sau creditor cu care alegeți să faceți afaceri, este esențial să vă faceți temele. Doar pentru că creditorul sau agentul imobiliar vă oferă numele câtorva companii de asigurări nu înseamnă că acele companii sunt potrivite pentru dvs. Întrebați prietenii și familia, căutați online, efectuați apeluri telefonice, cereți cotații și verificați evidențele comerciale ale companiilor pe care le aveți în vedere. Costul aceleiași polițe la diferiți asigurători poate varia semnificativ, așa că asigurați-vă că nu plătiți în exces, alegând asigurători stabili și stabiliți și obținând cât mai multe cotații de asigurare de locuință.

Tipuri de polițe de asigurare pentru proprietari

Pentru a facilita compararea polițelor, polițele de asigurare pentru proprietari sunt împărțite în opt forme. Fiecare formular include un anumit nivel de acoperire: o listă de pericole care sunt acoperite, valoarea răspunderii și, uneori, tipurile de locuințe care sunt acoperite. Acest lucru simplifică procesul de cumpărături; odată ce cunoașteți formularul de bază pe care îl căutați, puteți determina apoi ce suplimente aveți nevoie pentru ca acoperirea să fie adecvată pentru casa dvs. și apoi să comunicați asta unui agent. Există două tipuri de acoperire aici: pericol denumit și pericol deschis. Acoperirea pentru riscuri denumite este limitată la pericolele specifice enumerate în poliță, excluzând orice alte pericole. Pericol deschis este opusul: toate pericolele sunt acoperite, cu excepția cazului în care sunt enumerate în mod specific ca excluderi. Acest lucru poate fi puțin confuz, așa că este important să citiți cu atenție documentele planului și să cereți clarificări de la asigurător înainte de a semna.

Forma de bază

Aceasta este o formă de acoperire cu adevărat simplificată, de bază. Este o acoperire numită pericol care include NUMAI pericolele enumerate, care sunt incendiu, furt și vandalism. Nu sunt acoperite alte pericole. În plus, nu există o acoperire de răspundere. Este cea mai puțin costisitoare formă de asigurare pentru proprietari.

Formă largă

Acoperirea Broad Form, cum ar fi Formularul de bază, acoperă numai pericolele numite. Incendiul, furtul și vandalismul sunt alăturate de acoperirea structurilor detașate, acoperirea proprietății personale și cheltuielile suplimentare de trai în timpul unei reparații. Este inclusă o cantitate limitată de acoperire a răspunderii.

Formular special

Cel mai obișnuit tip de asigurare pentru proprietari, polițele speciale acoperă structura fizică a casei dvs. de orice nu este exclus în mod specific. Aceasta este o schimbare de la acoperirea de baza si acoperirea larga: acestea acoperă doar ceea ce este listat, în timp ce polita speciala este asigurare de risc deschis care acoperă totul, cu excepția excluderilor menționate.

Formă largă de conținut

Aceasta polita este în esență asigurare pentru chiriași. Este acoperire denumită pericol pentru furt, explozii și cheltuieli suplimentare de trai în timpul unei reparații, dar se concentrează pe proprietatea personală: Această poliță nu acoperă structura clădirii.

Formă cuprinzătoare

Cea mai cuprinzătoare opțiune de acoperire, aceasta polita acoperă – ei bine, tot ceea ce nu este exclus. Include acoperire pentru toate pericolele care nu sunt denumite excluderi (cum ar fi daune cauzate de neglijență) pentru locuința, anexe și proprietatea dumneavoastră.

Formular proprietari de unități

Destinat proprietarilor de condominii, care au nevoi diferite atât de la proprietarii de case, cât și de la chiriași, aceasta polita oferă acoperire împotriva riscului nominal pentru daune la interior, proprietate personală, răspundere personală și plăți medicale pentru oaspeți, împreună cu pierderea utilizării și cheltuieli suplimentare de trai, dar nu acoperă structura clădirii.

Formular de casă mobilă

Aceasta polita este similara cu polita cuprinzatoare prin faptul că este o acoperire deschisă a tuturor pericolelor care nu sunt excluse pentru locuință și bunurile personale. Cu toate acestea, are un set diferit de parametri, deoarece este destinat locuitorilor de case mobile și include o acoperire specifică caselor prefabricate și mobile.

Formular de acoperire modificat

Casa dvs. a fost refuzată pentru acoperirea proprietarilor de case, deoarece prezintă un risc prea mare? Acoperirea va enumera pericolele specifice pentru care sunteți acoperit și va oferi acoperire pentru riscuri numai pentru locuința și obiectele dvs. personale. Deoarece este destinat în mod special caselor care nu se califică pentru acoperirea standard, așteptați-vă să plătiți suplimentar pentru această opțiune.

Am nevoie de asigurare pentru proprietari?

Într-un singur cuvânt, da. În primul rând, dacă aveți un credit ipotecar, cel mai probabil creditorul dvs. va solicita să aveți asigurare pentru proprietari. De fapt, probabil că vă vor cere să plătiți suplimentar pentru asigurarea proprietăților dvs. de case cu fiecare plată lunară ipotecară și să-i lăsați să plătească asigurătorului, pentru a se asigura că acoperirea nu expiră și este suficientă pentru a-și proteja investiția. Din punctul tău de vedere, asta înseamnă o factură mai puțin de plătit, dar înseamnă și că este ușor să uiți să-ți revizuiești periodic acoperirea, ceea ce este important.

Chiar dacă nu ai un credit ipotecar, o casă și o curte care nu sunt asigurate sunt ca o invitație la faliment și ruină financiară. Este grozav să ai un fond de urgență pentru reparații și întreținere neașteptate, dar majoritatea oamenilor nu au resursele necesare pentru a plăti din buzunar pentru o casă care este complet distrusă de incendiu sau prăbușire – mai ales când iei în considerare costul planificării, autorizațiilor, demolarea și transportul fostei locuințe, materialele, mobilierul și toate bunurile personale care au fost pierdute, împreună cu costul de a locui în altă parte timp de luni de zile în timp ce reconstrucția este finalizată. Pentru mulți oameni, casa lor este siguranța lor împotriva dezastrului financiar. O linie de credit cu capital propriu este o mare garanție, dar atunci când casa în sine este pierdută, aceasta nu mai este o opțiune. Asigurarea pentru proprietari este o nevoie fundamentală, fără ambiguitate, dacă dețineți o casă. Luați în considerare una dintre cele mai bune companii de asigurări pentru proprietari, cum ar fi Lemonade sau Allstate , pentru a vă acoperi unul dintre cele mai mari active.

Cum să economisiți bani la asigurarea proprietarilor de case

Costul asigurării pentru proprietari este remarcabil de flexibil în funcție de ceea ce asigurați. Există mai multe moduri de a reduce costul total luând câteva decizii inteligente.

 • Creșteți-vă deductibilitatea . Poate costa puțin mai mult dacă trebuie să faceți o cerere, dar reduceți banii care ies în fiecare lună.
 • Faceți singur reparații mici, în loc să depuneți o cerere, mai ales dacă costul total va fi mai mic decât deductibilă.
 • Întrebați-vă creditorul despre reduceri care este posibil să nu știți că există: facturare fără hârtie, statutul de cumpărător de locuințe pentru prima dată și chiar și profesia dvs. vă poate aduce un procentaj reducere.
 • Adăugați un sistem de securitate. Vă veți reduce rata, posibil suficient pentru a acoperi costul sistemului, ceea ce este ca și cum ați adăuga gratuit un sistem de securitate.
 • Întrebați despre combinarea poliței dvs. de proprietari cu asigurare de viață și asigurare auto la același asigurător. Adesea, ofertele de pachete sunt disponibile pentru mai multe linii de asigurare.
 • Colectați cel puțin trei cotații de asigurare a casei pentru a compara acoperirea și costul.

Întrebări de pus despre asigurările pentru proprietari

Acum că sunteți familiarizat cu dezavantajele politicilor proprietarilor de case, sunteți într-o poziție excelentă pentru a adresa întrebări specifice agentului dvs. pentru a vă asigura că obțineți acoperirea de care aveți nevoie la cel mai bun tarif posibil. Câteva întrebări importante pe care trebuie să vă amintiți să le puneți:

Ce acoperă polița dvs. standard?

 • Locația casei mele necesită asigurare împotriva inundațiilor? Pe baza revendicărilor din zona mea, ar trebui să-l cumpăr chiar dacă nu este necesar?
 • În funcție de vechimea casei mele, trebuie să iau în considerare acoperirea canalizării?
 • În funcție de locuința și stilul meu de viață, de câtă asigurare de răspundere civilă am nevoie?
 • Cât de des reevaluați rata pentru polița mea?
 • Voi avea nevoie de o inspecție sau o evaluare a locuinței pentru a cumpăra o poliță? Evaluarea este gratuită dacă cumpăr polița?
 • Care sunt limitele politicii? Sunt limitele pe revendicare, pe eveniment, pe an sau total?

Întrebări frecvente

Există multe componente care alcătuiesc costul asigurării pentru proprietari, iar numărul de distincții și bucăți poate îngreuna chiar și pentru proprietarii de case să înceapă. Dar este esențial atât pentru protecția casei, cât și pentru buzunarul dvs. să puneți întrebări și să vă asigurați că obțineți cu adevărat acoperirea de care aveți nevoie. Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsurile lor.

Î. Cât costă în medie asigurarea pentru proprietari?

Media națională este de la 1.300 la 1.500 euro pe an, dar aceasta va varia considerabil în funcție de locație, dimensiunea și specificul casei dvs. și cât de multă acoperire alegeți.

Î. Cât costă asigurarea pentru proprietarii unei case de 200.000 euro ?

Valoarea asigurării ar trebui să se bazeze pe costul de înlocuire al casei dvs., care va fi diferit de valoarea de piață (valoarea de piață include valoarea terenului). Va trebui să asigurați cel puțin 80% din valoarea casei dvs. Un cost mediu pentru asigurarea unei case de 200.000 euro ar fi de 1.018 euro pe an.

Î. Cum se calculează asigurarea pentru proprietari?

Asigurarea proprietarilor de case include acoperirea locuinței (structura casei dvs. și a structurilor din apropiere), proprietate personală (articolele pe care le dețineți în interiorul casei), acoperire de răspundere civilă (acoperire dacă cineva este rănit pe proprietatea dvs. sau dvs. sau familia dumneavoastră provocați daune în altă parte) și cheltuieli suplimentare de trai (costul de trai în altă parte în timp ce reparația este finalizată). Veți selecta limitele de acoperire pentru acele părți ale poliței, apoi veți adăuga orice acoperire suplimentară de care aveți nevoie în funcție de locuința și stilul dvs. de viață. Costul va fi calculat pe baza limitelor de acoperire pe care le alegeți, în raport cu scorul dvs. de credit, scorul de asigurare și orice alte riscuri sau garanții pe care le aveți. Odată ce costul total a fost calculat, vă puteți echilibra costul lunar alegând o deductibilă mai mare sau mai mică. Veți plăti oricum; ceea ce alegeți atunci când ajustați deductibilitatea este cât doriți să plătiți în primă față de cât veți plăti din buzunar înainte de începerea asigurării dacă trebuie să faceți o cerere.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner