Aradon
Aradon

Aradon

Afla ultimele stiri din judetul Arad. Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului, din politica, sport sau monden.

Statistici web: aradon.ro

În urmă cu o lună, în centrul comunei Hălmagiu, polițiștii au găsit un camion încărcat cu țigări de contrabandă. Sâmbătă, în pădurile din preajma aceleiași comune, oamenii legii au descoperit saci umpluți cu zeci de mii de țigări de contrabandă. Cert este că, având în vedere „ultima descoperire”, Hălmagiu a devenit un „hub” al contrabandiștilor de țigări și nimeni și nimic nu pare a fi în stare să oprească fenomenul.
Buldozerele au intrat, luni, în câteva din construcţiile ilegale de pe strada Sabinelor, pregătind terenul pentru proiectul european.
Consiliul Judeţean Arad a organizat Gala Administraţiei Arădene, premiind primarii care au făcut performanţă.
Jean-Paul Belmondo, care s-a impus drept una dintre stelele de magnitudine maximă ale Noului val al cinematografiei franceze încă din 1959, cu rolul din capodopera lui Jean-Luc Godard "A bout de souffle" (Breathless), a încetat din viaţă luni, la vârsta de 88 de ani, transmit AFP şi Reuters.
Toamna, peisajele din zona montană sunt de neratat. Profită de un weekend liber sau de câteva zile de concediu și planifică-ți o excursie la munte.
O nouă emisiune de titluri de stat a început în luna septembrie, dobânda anuală a titlurilor Tezaur fiind de 4,15%.
„Back to School” este un proiect de sprijinire a comunităților locale, prin acțiuni concrete.