Antena 1
Antena 1

Antena 1

Antena 1, platforma ta de video entertainment. Știri despre emisiunile și vedetele tale preferate. Tot ce va intereseaza: stiri, program tv, vedete, stiri mondene, sport, meteo, horoscop, muzica, noutati auto, stiri din televiziune si timp liber.

Sezonul 10 X Factor revine cu noi concurenți de excepție și Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele show-ului. În episodul 1 din eXtra Factor, Ilona a ajutat la montarea platoului și a testat chiar și scena.
Anamaria Prodan le-a spus fanilor că a primit un cadou impresionant de la soțul său. Așături de imaginea cu darul luxos, impresara a publicat și o declarație de dragoste.
O femeie și-a spus povestea în online despre cum soțul ei se supără ori de câte ori aceasta vrea să doarmă, epuizată fiind după un job de noapte. Care ar fi motivul supărării lui, de fapt, și ce susține acesta.
Mariana Popescu a luat prin surpirndere pe toată lumea care a ascultat-o cântand la X Factor. Ce i-au spus jurații când au auzit-o cântând Lie, ciocârlie.
Frumoasa actriță Kate Hudson a atras toate privirile atunci când a pășit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția.
Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru o operație la care nu multe femei ar apela. Tânăra și-a dorit trei sâni pentru că, spune ea, drumul spre celebritate ar fi fost mult mai ușor de parcurs grație acestei particularități.
Mirela Vaida a anunțat în prima ediție a noului sezon că Acces Direct își caută o nouă asistentă Tv. Vestea bună este că telespectatorii vor putea alege, dintre aspirantele la post, care le place cel mai mult.
Ștefan J. Doyle a făcut o impresie de milioane la X Factor, în premiera sezonului 10.
Acces Direct a revenit la Antena 1 din data de 6 septembrie 2021 cu un platou cu totul diferit, decât s-au obișnuit telspectatorii. De asemenea, Mirela Vaida a bifat o apariție demnă de laudă pentru premiera noului sezon.
Trupa Especial a reușit să pună în scenă un număr complet de muzică și dans. Jurații le-au complimentat pe cele trei fete.
Ultimul finalist al primei ediții din Prețul cel bun este domnul Niculae, care a reușit să ghicească prețul cel bun al unei perechi de șlapi.
Ionuț Hanțig a făcut o impresie foarte bună la X Factor, în prima ediție a show-ului în sezonul 10. Iată ce i-au spus jurații.
După ce au fost câștigate o parte din premiile din prima ediție a show-ului Prețul cel bun, intră în competiție o nouă concurentă care i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu încă din prima clipă.
Jacqueline Crăciun a venit la X Factor cu multă încredere în ea și a reușit să convingă juriul cu vocea ei.
Așteptarea a luat sfârșit, iar marea premieră a show-ului Prețul cel bun a sosit azi, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit mai pregătiți ca niciodată să încânte telespectatorii cu glumele lor savuroase.
Mirela Bogasieru a creat o atmosferă ca de concert la X Factor 2021, așa cum i-au spus jurații.
Alexandru Mailat a venit pregătit la X Factor, sezonul 10. Alături de el au venit mama și iubita lui.
Sezonul 10 din X Factor a început, iar cei patru jurați au aflat categoriile de concurenți de care se vor ocupa anul acesta.
Raluca Oaida a reușit să-i impresioneze pe cei 4 jurați de la X Factor cu o interpretare impecabilă a piesei Figures cântată de Jessie Reyez.
Noul sezon X Factor i-a adus pe scenă pe câțiva invitați speciali care au creat un moment unic. Pe scenă au urcat Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță, spre încântarea tuturor celor din sală.