Accident auto in cimitir 1
Accident auto in cimitir 1

Accident auto in cimitir: două autoturisme au întrat în coliziune

Un accident rutier cu trei victime s-a produs sâmbătă, 9 iulie, pe o alee din cimitirul „Petru şi Pavel”, relatează publicația Ziarul de Iași. Într-un BMW se afla un șofer care nu a dat prioritate unui Volkswagen condus de un începător. Coliziunea a fost violentă și trei persoane au fost rănite.

După impact, bolidul de lux a dărâmat două cavouri și apoi s-a înfipt într-un copac. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi șoferi nu consumaseră alcool.

Un accident bizar s-a petrecut sâmbătă dimineaţa într-un cimitir din Iaşi, unde au acces şi aututurismele. Şoferul unui BMW nu a acordat prioritate unei alte maşini conduse de un şofer începător, în urma coliziunii rezultând trei victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După impactul dintre cele două maşini, BMW-ul a distrus două cavouri şi apoi s-a oprit într-un copac. La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie şi Ambulanţă, iar cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Ambele rezultate au fost negative, însă poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 4.8 / 5. Voturi: 5

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner