7 optiuni de top in materialele pentru garduri
7 optiuni de top in materialele pentru garduri

7 opțiuni de top în materialele pentru garduri

Răsfoiți unele dintre cele mai utilizate materiale pentru garduri în prezent, de la lemn atemporal până la zale utilitare.

De-a lungul veacurilor, gardurile s-au construit din multe lucruri, dar care dintre materialele de astăzi este potrivit pentru tine? Asta depinde de bugetul, cerințele de performanță și preferințele personale de stil. preferate ale proprietarilor de case materialelor de gard .

Gardurile din vinil

Gardurile din vinil sunt fabricate într-o gamă largă de stiluri, inclusiv garduri de confidențialitate solide, semi-confidențialitate și garduri cu stâlp și șine. Poate cel mai atrăgător aspect este că vinilul nu trebuie revopsit. Un material rezistent la uzură, nu se va deforma, nu se va așchi, nu se va putrezi, nu se va despica sau nu se va așchia.

Gardurile compozite

Gardurile compozite (fabricate din lemn de inginerie ) sunt disponibile într-un număr uluitor de variante. Datorită texturilor și culorilor fabricate, gardurile de acest tip simulează în mod convingător aspectul lemnului.

Gardurile din lemn

Gardurile din lemn pot fi realizate în atât de multe moduri și vopsite sau vopsite în orice număr de culori. Probabil că va dura mulți ani, un gard din lemn costă mult mai puțin decât vinilul sau compozitul, cel puțin inițial, dar întreținerea lui este mai solicitantă.

Gardurile din fier forjat

În multe feluri, gardurile metalice ornamentale combină cele mai bune calități ale altor materiale. Sunt disponibile o varietate de stiluri din care puteți alege și tot felul de finisaje turnate, sulițe și inele pot servi pentru a vă personaliza instalația. Cel mai bine, metalul este foarte durabil, dar necesită o întreținere redusă.

Gardurile din plasa

Gardul din plasa este robust, nu necesită întreținere, durabil și economic. Deși aproape întotdeauna pare utilitar, pot fi făcute alegeri în ceea ce privește dimensiunea ochiului, ecartamentul firului și chiar culoarea.

Gardurile din aluminiu

În timp ce fonta a fost standardul timp de decenii, gardul metalic ornamental de astăzi este oțel galvanizat sau aluminiu acoperit cu pulbere sau o combinație de aluminiu și metal solid. Întreținerea se limitează la un furtun ocazional și, dacă rugină , aceasta poate fi fie îndepărtată cu peria, fie metalul poate fi acoperit cu un grund care inhibă rugină și un strat proaspăt de vopsea.

Gardul din cedru

Cedru este lemnul preferat pentru construirea gardurilor, datorită rezistenței sale la putregai și insecte. (În unele regiuni, fagul este alegerea de top.) Ambele specii pot fi lăsate la intemperii în mod natural, dar la fiecare câțiva ani, este înțelept să acoperiți lemnul natural cu un conservant clar.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner