12 schimburi pe care fiecare ar trebui sa le faca in dormitorul sau potrivit designerilor de interior
12 schimburi pe care fiecare ar trebui sa le faca in dormitorul sau potrivit designerilor de interior

12 schimburi pe care fiecare ar trebui să le facă în dormitorul său, potrivit designerilor de interior

  • Designerii de interior au împărtășit schimburi ușor de făcut în dormitorul dvs. pentru a vă ridica spațiul.
  • Adăugați o pilota colorată și o selecție distractivă de perne pentru a vă anima camera.
  • Înlocuiți veioza de noptiere cu o aplice de perete pentru a reduce dezordinea, menținând în același timp lumina.

Sarah Barnard, designer de interior și fondator Sarah Barnard Design , a declarat pentru Insider că noptierele pot acumula rapid o varietate de șanse, creând dezordine vizuală .

„Optând pentru o noptieră cu sertare sau depozitare acoperită, ține articolele la îndemână, menținând în același timp calmul vizual”, a explicat Barnard.

Ea a adăugat că acest tip de noptieră poate oferi și intimitate articolelor tale. Plus interioarele căptușite sau compartimentate pot ajuta la reducerea zgomotului de deschidere sau închidere a sertarelor.

Schimbați covoarele din spațiul dvs. pentru a-i oferi o senzație de prospețime.

Schimbarea covorului poate avea un impact mare asupra aspectului general al spațiului , potrivit Karen Rohr, designer de interior la Mackenzie Collier Interiors .

„Schimbarea covorului este o modalitate ușoară și accesibilă de a oferi dormitorului tău un aspect proaspăt, nou”, a spus Rohr.

Dacă aveți covor în toată camera, puteți încorpora în continuare covoare prin straturile deasupra, a sugerat designerul. Acest lucru creează un spațiu primitor și confortabil, care este perfect pentru relaxare la sfârșitul unei zile lungi.

Adăugați o piesă de artă frumoasă pe perete în locul unui televizor.

După o zi lungă, dormitorul tău ar trebui să fie locul în care te poți opri în sfârșit pentru noapte, așa că Barnard a sugerat să-ți înlocuiești televizorul cu o operă de artă liniștitoare .

„Corpul nostru ia indicii din mediul înconjurător și dacă primul lucru pe care îl vedem când ne culcăm este un ecran de televizor, suntem mai înclinați să ne uităm la televizor înainte de culcare, ceea ce ne poate perturba somnul”, a explicat Barnard .

Designerul a adăugat că arta în dormitor poate ajuta la ușurarea minții și la încurajarea reflecției liniștite.

Înlocuiți colțurile goale cu plante pentru a da spațiului culoare și viață.

„Colțurile moarte” sunt zone goale ale unei încăperi în care mobilierul nu prea se potrivește sau lumina nu prea ajunge. Drept urmare, aceste locuri se pot simți adesea lipsite de viață și neinvitatoare.

Rohr a sugerat să aduci viață în dormitorul tău folosind aceste colțuri goale pentru verdeață. Plantele pot ajuta la luminarea unui spațiu și pot adăuga o notă de natură .

Schimbați pernele convenționale cu cele decorative.

Pentru a adăuga mai mult interes vizual și pentru a face spațiul să se simtă mai confortabil, Rohr a sugerat să stratificați patul cu o varietate de perne în loc de un set de cele standard.

„Diferitele forme, culori și modele vă vor face imediat patul să arate mult mai interesant”, a spus Rohr pentru Insider. „Acest lucru nu numai că adaugă note de culoare și textură, dar ajută și la crearea unui sentiment general de confort și confort.”

Adăugând straturi în pat, a spus Rohr, veți face ca întreaga cameră să se simtă ca un colț confortabil pentru relaxare și relaxare.

Schimbați lampa de masă cu o aplice de perete pentru a reduce dezordinea.

După cum am menționat mai devreme, este ușor să acumulați dezordine pe noptieră.

Pentru a evita acest lucru, puteți schimba lampa de masă cu o aplice de perete, a spus Jaime Zehner, designer de interior și fondator JZ Interior Designs .

Procedând astfel, puteți adăuga lumină și deschide mai mult spațiu pe noptieră.

Aplicele de perete necesită unele lucrări electrice pentru a fi instalate, dar Zehner a spus că merită din plin, deoarece folosesc foarte bine spațiul.

Florile și ierburile proaspete pot crea arome naturale în locul lumânărilor.

În loc să se bazeze pe lumânări pentru un parfum relaxant, Barnard a recomandat să așezi buchete de ierburi și flori proaspete și parfumate în dormitorul tău.

„Aromele lor naturale pot fi o alternativă binevenită la lumânările care conțin adesea parfumuri chimice și vor adăuga frumusețe naturală spațiului dormitorului tău”, a spus Barnard pentru Insider.

Unele opțiuni excelente includ eucalipt, mentă, lavandă, cimbru și iasomie.

Schimbați o plapumă simplă cu ceva colorat sau cu model.

Așternutul nou este, de asemenea, o modalitate excelentă de a aduce energie proaspătă și entuziasm în cameră.

„Fie că optezi pentru perne moi, pufoase sau pentru cearșafuri strălucitoare și bogate, lenjeria de pat nouă poate transforma instantaneu aspectul și senzația dormitorului tău”, a spus Rohr.

Adăugarea unei note de culoare sau model poate face ca spațiul să pară instantaneu mai primitor.

Alegeți un tapet uimitor pentru a trece peste pereții simpli.

Zehner a spus pentru Insider că poți da mai multă atmosfera dormitorului tău fără a adăuga mobilier , aplicând tapet pe pereții pictați subtil.

„Sugerez ceva într-un model mic, astfel încât să nu distragă prea mult atenția”, a adăugat Zehner. „Acest lucru adaugă atât de mult farmec camerei și, atunci când este făcut corect, permite ca piesele fundamentale ale camerei să iasă în evidență.”

Tapetul care se dezlipește și se lipește este o modalitate ușoară și prietenoasă cu chiriașii de a obține acest aspect.

Schimbați interiorul dulapului pentru o opțiune mai personalizată.

Pentru a potoli dezorganizarea și dezordinea, Barnard a sugerat să înlocuiți interiorul dulapului cu o opțiune mai personalizată, care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.

„Având zone de depozitare specifice pentru articole de îmbrăcăminte și accesorii poate menține lucrurile compartimentate, mai ales atunci când sunt cele mai potrivite pentru articolele din dulapul tău”, a explicat Barnard.

De exemplu, ar putea avea sens ca cineva cu o colecție extinsă de pantofi să-și reconstituie o parte din spațiul de agățat pentru depozitarea verticală a pantofilor.

Dă viață dormitorului tău cu perdele noi.

Noile perdele oferă camerei o actualizare instantanee, adăugând interes vizual și schimbând stilul spațiului.

„Perdelele pe care le alegeți pot da tonul întregului spațiu”, a spus Rohr pentru Insider. „Așa că găsirea unei perechi care să reflecte stilul tău și să te facă să te simți relaxat și confortabil este esențială.”

Alegând perdele cu un model îndrăzneț sau o culoare bogată, îți poți transforma instantaneu dormitorul într- un refugiu confortabil , care să reflecte stilul tău.

Înlocuiți excesul de mobilier cu articole funcționale.

Când vine vorba de decorarea dormitorului tău, cheia este să păstrezi lucrurile simple și minimale, potrivit lui Rohr. Îndepărtarea excesului de mobilier și alegerea articolelor mai mici pe care le veți folosi efectiv este o modalitate de a face acest lucru.

Puteți adăuga o comodă dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru haine sau de un covor moale pe care să vă așezați în loc de un colț de lectură plin.

Rohr a spus: „Concentrându-vă pe elementele care sunt esențiale în viața de zi cu zi, puteți crea o cameră primitoare și bine proiectată, care să nu se simtă prea aglomerată și să reflecte în continuare perfect stilul dvs. personal”.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Fii prima persoana care voteaza !