12 moduri inteligente de a ti depozita mastile acasa sau in mers
12 moduri inteligente de a ti depozita mastile acasa sau in mers

12 moduri inteligente de a-ți depozita măștile acasă sau in mers

Ca urmare a pandemiei, mulți dintre noi poartă acum măști în fiecare zi. Depozitarea adecvată pentru mască o menține curată și accesibilă.

Aveți întotdeauna pregătită o mască curată

Spre deosebire de cheile mașinii, este ușor să uiți să aduci o mască la ieșiri. A avea o soluție de depozitare pentru măștile tale devine un obicei util, așa că ai întotdeauna o mască curată gata de utilizare. Când depozitați o mască între utilizări, pliați-o în jumătate și păstrați întotdeauna aceeași parte spre exterior.

A-ți aminti să aduci o mască este doar jumătate din luptă. Cu măști reutilizabile, dacă aveți o copie de rezervă sau două, vă asigură că utilizați întotdeauna una curată. (Avem tendința de a presupune că fețele noastre sunt întotdeauna curate, dar există multe moduri în care măștile noastre se murdăresc – să ai una suplimentară la îndemână este întotdeauna o idee bună.) Cu aceste soluții inteligente de depozitare a măștilor, măștile tale pentru față vor fi întotdeauna la îndemână, indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare.

Nu doar pentru gustări

Există o mulțime de articole la îndemână care pot fi reutilizate pentru depozitarea măștilor. Aceste pungi de sandvici sau gustări din silicon de la Stasher sunt opțiuni minunate pentru a ține măști. Nu numai că vin în culori care ies în evidență, dar le puteți păstra într-o mașină, poșetă sau rucsac și le puteți spăla în mașina de spălat vase pentru a scăpa de microbii de pe măștile uzate sau murdare.

Păstrează-ți masca cu cheile

Dacă ieși din casă, îți aduci mereu cheile. Avand masca si cheile depozitate impreuna, masca nu va ramane in urma. Un cârlig pentru chei cu o cutie poștală sau o cutie este un instrument util, deoarece aceste compartimente pot funcționa ca un coș de măști murdare, ceea ce face ușor să înlocuiți măștile uzate cu altele proaspete.

Reutilizați o cutie de șervețele

Cutiile de șervețele sunt făcute pentru a se potrivi bine în atât de multe locuri, chiar și în suporturile pentru pahare ale unei mașini. În loc să reciclați doar următoarea cutie de șervețele goale, păstrați-o pentru a vă depozita măștile. Puteți îndesa mai multe măști reutilizabile într-o cutie de șervețele, în același mod ca și șervețele. Cu o pliere corectă puteți crea un teanc de măști pe care le puteți pune cu grijă în cutia de șervețele. Dacă le pliezi corect, când scoți o mască, următoarea ar trebui să iasă ca un șervețel.

Huse vechi pentru ochelari

Casele acumulează o grămadă de articole inutile, dar în loc să le arunci, le poți transforma în depozit de măști. Dacă ați cumpărat ochelari noi, aceștia vin cu o husă nouă, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetați să utilizați vechea husă pentru ochelari. Oferă-i o nouă viață și fă din el un spațiu de depozitare pentru măștile tale. Acestea vă pot depozita măștile curate într-un sertar la serviciu, în geantă sau în mașină. Natura protectoare a acestor huse menține măștile curate și, de obicei, puteți introduce două măști în interior.

Un cuier DIY

Unii oameni au o grămadă de ochelari de soare, alții sunt oameni cu eșarfe, iar unora le plac cu adevărat pantofii. Dacă măștile sunt noul tău accesoriu preferat, de ce să nu le acorzi atenția pe care o merită?

Folosind ceva ingeniozitate și câteva materiale pe care le aveți deja acasă, vă puteți transforma măștile într-o operă de artă practică. Fixați un lanț sau sfoară de un perete și folosiți niște agrafe de rufe din lemn sau plastic pentru a vă păstra măștile expuse (și servește ca un memento vizual pentru a aduce unul cu tine când ieși din casă). Acesta este un mod distractiv de a afișa o colecție de măști colorate.

Păstrați extra în dulap

Deși probabil că aveți măști depozitate în mașină și în geantă, nu strică niciodată să păstrați o rezervă de măști acasă. Dar unde să le depozitezi? Suntem cu adevărat în reutilizarea articolelor și dacă aveți un cuier de cravată sau curea care nu depozitează prea mult, aceste umerase speciale pot fi mai potrivite pentru a vă depozita măștile acasă. Aceste umerașe nu ocupă mult spațiu în dulap și au dimensiunea potrivită pentru a ține măști.

O soluție pentru familii

O mască este unul dintre acele lucruri pe care nu ar trebui să le împărtășiți. suspendat organizator de pantofi într-un organizator de mască. Folosiți un aparat de etichetare pentru a atașa nume, astfel încât toată lumea să știe a cui este masca. Acest organizator de pantofi de la MISSLO poate fi o soluție completă pentru accesoriile de exterior pentru întreaga familie. Este ușor să vezi ce este stocat în cele 24 de buzunare cu plasă; buzunarele care nu sunt ocupate de măști sunt locuri la îndemână pentru păstrarea mănușilor și pălăriilor de lână iarna.

Puțin stil rustic

Există ceva ce nu poate face un borcan ? Această invenție practică este, de asemenea, un alt mod distractiv de a vă păstra măștile curate. Puteți decora aceste borcane (sau un alt borcan reutilizat) pentru a se potrivi cu casa, biroul sau personalitatea dvs. Folosiți benzi de țesătură, autocolante, lipici și multe altele pentru a face un recipient pentru mască și să vă reflecte cu adevărat personalitatea sau oferiți copiilor un loc distractiv în care să-și păstreze măștile.

Genți drăguțe din bumbac

Depozitarea măștilor nu trebuie să fie super fantezie, dar cu siguranță poate fi drăguță. Acest pachet de 20 de genți din muselină de bumbac cu șnur este excelent pentru depozitarea măștilor în multe locații. Păstrați unul în geanta de sport, unul la serviciu, în mașină sau în buzunarele hainei. Lăsați-le simple sau transformați-le într-un proiect de artizanat folosind ștampile, vopsea și multe altele. Puteți lega sforile genții de un fermoar de rucsac sau de poșetă pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o mască la îndemână.

Depozitare pentru studenți

Dacă elevul tău este notoriu pentru că doarme și a uitat obiecte importante atunci când se conduce pentru a ajunge la școală la timp, iată o soluție genială. Investește în mâneci de liant care au buzunare și depozitează câteva măști suplimentare în fiecare liant. Atâta timp cât elevii își amintesc de temele școlare, ei vor avea întotdeauna la dispoziție o mască. Ne plac separatoarele de buzunare cu sigiliu velcro de la EOOUT.

Genți organizatoare dedicate

Trebuie să păstrați măștile la îndemână, dar poate doriți o opțiune de depozitare mai elegantă. Folosind pungi de depozitare agățate, agățate de ușa din față, familia ta poate folosi un coș pentru măștile curate și altul pentru cele murdare. Această opțiune menține casa ordonată, dar face în continuare disponibile măști atunci când membrii familiei fug pe ușă. Cauți inspirație? Vă recomandăm acest pachet de 2 pungi de depozitare suspendate.

O carcasă pentru mască special concepută

Este greu să-ți uiți masca dacă este atașată la geantă sau la chei. Acest suport pentru mască din neopren are atașat o clemă carabinier, care vă asigură că nu mai lăsați niciodată o mască în urmă! Pune câteva măști curate înăuntru și ești gata. Acesta este un articol super la îndemână atât pentru copii, cât și pentru adulți. Alegeți designul dvs. preferat și veți avea întotdeauna o mască pregătită atunci când aveți nevoie de ea.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 0 / 5. Voturi: 0

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner