12 locuri inteligente pentru a ascunde un seif
12 locuri inteligente pentru a ascunde un seif

12 locuri inteligente pentru a ascunde un seif

Țineți încuiat unde se află obiectele dvs. de valoare cu aceste idei secrete de depozitare.

Asigurați-vă siguranța în afara vederii!

Mulți proprietari se bazează pe un seif sigur pentru a păstra documente importante și sume mici de bani sau bijuterii sub cheie. Dar s-ar putea să nu realizezi că securitatea bunurilor tale depinde la fel de mult de locul în care le depozitezi, cât și de locul în care le depozitezi. Lăsând un seif într-o locație evidentă crește șansele ca hoții să-l găsească și să-l prindă în timpul unei spargeri, așa că plătește să-l parchezi într-un loc discret, inaccesibil. Aceste sugestii inteligente pentru seifuri ascunse pot împiedica hoții și vă pot păstra în siguranță .

1. Într-un al doilea frigider

Tii un frigider subutilizat? Puneți seiful într-o pungă opaca și depozitați-l în compartimentul congelator. Este obișnuit să ascundeți un al doilea frigider în garaj sau subsol pentru a depozita băuturile în surplus, așa că este puțin probabil ca hoții să se uite înăuntru după obiecte de valoare. Dar pentru un plus de securitate, puneți o încuietoare pe ușa congelatorului. Luați în considerare un blocaj adeziv pentru frigider care are aplicare lipită pentru a evita deteriorarea aparatului.

2. Într-o aerisire

Un sunet mort pentru un aerisire, acest seif ascuns nu va ieși în evidență față de niciunul dintre celelalte grile de alimentare și returnare a aerului aflate deja în casa dvs. pentru a ajuta la reglarea fluxului de aer. Aerisirea rapidă a produselor de autoapărare pentru acasă poate fi montată pe aproape orice perete în cinci minute rapide și are un mecanism de blocare RFID; trebuie doar să aruncați cardul RFID, brelocul sau jetonul inclus în partea de sus a seifului pentru a-l deschide instantaneu.

3. Sub podea

Cu abilități de bază de prelucrare a lemnului, puteți crea un compartiment încorporat pentru podea pentru bunurile dumneavoastră prețuite. Tăiați o zonă mică din podeaua din lemn de esență tare fără instalații sanitare și cabluri, păstrând lemnul tăiat pentru a fi folosit ca capac al cutiei. Dacă vă simțiți ambițioși, construiți o cutie de lemn pentru a vă găzdui seiful și fixați cutia de grinzile podelei cu șuruburi. În cele din urmă, atașați o tragere a dulapului la capac și aruncați capacul în deschiderea podelei. Pune seiful în această nouă ascunzătoare secretă și acoperiti capacul cu un covor sau o piesă de mobilier.

4. În mâncarea lui Patrocle

Iubitorii de animale de companie sunt obligați să aibă acasă containere pentru crochete, așa că seiful de diversiune face o deghizare înțeleaptă pentru un seif. Acesta ascunde un seif din oțel inoxidabil cu intrare cu tastatură, rezistentă la bară, mascată ca o cutie de mâncare pentru câini, pentru a ține labele târâților departe de proprietatea dumneavoastră. Două șuruburi incluse vă permit să montați seiful pe podea, pe perete sau chiar pe un raft, astfel încât hoții pretențioși să nu poată să-l ridice și să se zbată.

5. Sub saltea

Pentru tâlharii care zboară prin dormitorul dvs., cele mai evidente locații pentru pradă sunt sub rama patului și în interiorul oricăror sertare extensibile de sub acesta. Acest lucru face ca sub saltea, fără depozitare evidentă, un ascuns loc pentru un seif. Astăzi, multe cadre de pat, precum această opțiune tapițată din imitație de piele vin cu depozitare sub saltea; de obicei includ un mecanism de ridicare care vă permite să ridicați cu ușurință salteaua și să vă introduceți în seiful.

6. Într-un zid

În timp ce un seif montat pe perete poate fi eliberat cu puțin mușchi și cu instrumentele potrivite, unul montat în interiorul peretelui nu merge nicăieri. Bolta de perete din oțel se montează la același nivel cu pereții interiori între două știfturi distanțate la 50 cm. Designul său subțire înseamnă că îl puteți instala într-un dulap înghesuit sau chiar într-un loc cu trafic intens, cum ar fi holul, apoi îl puteți ascunde cu o oglindă sau cu lucrări de artă înrămate.

7. Într-o carte

Acest seif asemănător cu Noul Dicționar Explicativ al Limbii Romane este ideal pentru numerar, pașapoarte și alte efecte personale. Disponibil în două dimensiuni și trei culori, seiful pentru cărți vine cu o încuietoare cu combinație din trei cifre, astfel încât nu există riscul de a pierde cheile. Și, cu o lățime de numai 2 inci, este suficient de subțire pentru a se parca pe un raft cu cărți sau noptieră sau în interiorul unui sertar al biroului, alături de restul cartilor tale.

8. Treptele din interiorul scării

Această soluție de depozitare sigură transformă o treaptă din scara dvs. într-un compartiment suficient de mare pentru a încăpea o cutie mică. După ce ați îndepărtat o treaptă existentă, introduceți seiful în treaptă și atașați din nou banda de rulare cu o balama pentru pian, astfel încât să puteți ridica sau coborî treapta. Sau, dacă vă simțiți deosebit de la îndemână, ați putea lua în considerare îndepărtarea suportului și transformarea acestuia în partea din față a unui sertar. Oricum, în timp ce hoții se plimbă prin spații, nu se vor gândi niciodată să verifice sub picioare!

9. Sub scări

Crearea unei deschideri ascunse în spațiul de sub scări este un proiect de bricolaj mai implicat decât ideea anterioară, dar spațiul mai mare poate asigura un seif mai mare. Instalați o ușă sau sertare în deschidere și depozitați-vă cu discretie seiful în spatele sau în interiorul acestora. Bonus: în cazul unei spargeri la domiciliu , un spațiu de târăre de sub scări se dublează ca o mică cameră de panică în care te poți ascunde până când amenințarea a trecut.

10. Într-un raft

În timp ce oaspeții sunt lipiți de ceea ce se află pe acest raft plutitor, vei fi singurul care știe ce se află înăuntru. Seiful QuickSafes QuickShelf este un raft plutitor de 80 cm, furnir de mesteacăn, cu un compartiment încorporat în bază care se deblochează prin chei de identificare prin radiofrecvență (RFID) rezistente la hack. Pur și simplu atașați seiful pe perete cu hardware-ul de montare inclus, fluturați cardul RFID peste raft pentru a deschide baza, introduceți cele mai prețioase obiecte și închideți seiful. Balamalele cu arc vă permit să reglați unghiul de deschidere a seifului de la 30 la 90 de grade pentru și mai mult control.

11. În spatele șemineului

Dejucă-ți hoții ascunzându-ți seiful în spatele ornamentelor de pe șemineu proiectate inteligent. Panoul central al acestui șemineu proiectat de Covert Concepts se dublează ca o ușă către un compartiment secret care va potrivi un mic seif. Deschiderea ușii cu balamale permite accesul rapid și ușor.

12. În spatele unei uși glisante

Dacă lipsa unui dulap și a spațiului pe perete necesită lăsarea unui seif la vedere, parchează-l într-un colț nefolosit și asigură-ți o acoperire. Instalarea unei uși glisante în fața zonei care găzduiește seiful este o modalitate ușoară de a spori securitatea și stilul. O ușă de hambar ca aceasta se mișcă orizontal de-a lungul unei piste deasupra ușii, păstrând un seif depozitat în spatele ei, la îndemâna brațului, dar departe de raza ochilor.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie 5 / 5. Voturi: 1

Niciun vot până acum, evaluează pagina !

adbanner